Blauw New Media


---

Blauw scoort goed in onderzoek MarketingTribune Rotterdam , 29 augustus 2006
Onlangs heeft MarketingTribune de uitkomsten van haar Nationaal Onderzoek marketing Diensten 2006 gepresenteerd. In het nummer dat begin juli verscheen zijn de resultaten met betrekking tot de onderzoekbureau opgenomen.

We hebben overwogen om de uitkomsten die betrekking hebben op Blauw samen te vatten in een persbericht. Uiteindelijk hebben we besloten de berichtgeving zo zuiver mogelijk te houden en hebben de artikelen integraal overgenomen op deze website. Veel leesplezier.

Klik hier voor het algemene beeld in de Marketing Tribune en hier voor het artikel over Blauw Research.

Noot voor de pers:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Jos Vink; +31 10 4000 928; Blauw Research BV

Over Blauw
Blauw Research B.V. is het snelst groeiend top 10 onderzoekbureau van Nederland. Ze ondersteunt bedrijven en instellingen bij het nemen van beslissingen die leiden tot verbeterde stakeholderrelaties, producten en diensten en inzet van middelen. Het bureau levert wezenlijke informatie en heldere inzichten op basis van gedegen onderzoek. Blauw Research staat voor betrokkenheid en originaliteit en is gedreven om haar opdrachtgevers vooruit te helpen. Ze is actief in diverse werkvelden, zoals Marketing, Communicatie, Media, Klant & Medewerkersrelaties en beleid in de publieke sector. Eind 2006 verwacht Blauw Research met 90 medewerkers een omzet van EUR 9 miljoen te hebben gerealiseerd.
« terug