Ingezonden persbericht

Conceptronic introduceert 3 nieuwe LOUNGE producten!

Van de onlangs aangekondigde LOUNGE Collection zijn de eerste drie producten nu beschikbaar. De komende maanden zal dat aantal stijgen naar 15 producten.

Lounge n LISTEN Phone Sound
De headset genereert stereogeluid van hoge kwaliteit en kan op een mobiele telefoon worden aangesloten1 (voor muziek en telefoongesprekken), gebruikt worden voor draadloze Skype" gesprekken of om vanaf een PC of notebook naar muziek te luisteren d.m.v. de meegeleverde Bluetooth" usb-adapter. Het bereik is ca. 30 meter2. De headset stopt automatisch de muziek als u een gesprek ontvangt, en zet het weer voort als het gesprek afgelopen is. Dankzij het sportieve nek-ontwerp is de Lounge n LISTEN Phone Sound erg handig tijdens het joggen of op reis.

1) Sommige merken mobiele telefoons ondersteunen niet alle genoemde toepassingen.

2) Het bereik en de datasnelheid kunnen beïnvloed worden door omgevingsfactoren zoals muren, deuren, andere draadloze apparaten, etc.

Lounge n LOOK Deskcam & Flexcam

Met deze 2 nieuwe Conceptronic Lounge n LOOK webcams kunt u chatten, videogesprekken houden, communiceren en speciale momenten delen met wie u maar wilt via internet! Deze twee hoge kwaliteit 1,3 megapixel webcams brengen u dichter bij uw vrienden, familie en zakenrelaties dan ooit. Beide producten hebben een ingebouwde microfoon en zijn compatibel met alle messenger- en chatprogramma s.

Beide Louge n LOOK-webcams worden geleverd met software met een speciale functie voor het aanpassen van fotokaders. Met deze functie kunt u met beide camera s veel plezier beleven. U kunt zelfs een kader aan uw foto toevoegen of een speciaal effect op uw webcam toepassen in uw voor webcam geschikte messenger programma. De CLLFLEXCAM heeft een unieke voet waarmee u hem aan uw LCD scherm kunt hangen of op uw bureau kunt zetten. De CLLFLEXCAM is voorzien van een stabiele metalen voet voor op uw bureau.

Deze drie nieuwe LOUNGE producten zijn nu verkrijgbaar!

* Alle genoemde merken zijn (geregistreerde) handelsmerken en eigendom van hun respectieve eigenaars.

Conceptronic - het Europees geregistreerde communicatiemerk van Tulip Computers - is specialist op gebied van mobility & connectivity, zowel voor de zakelijke als consumentenmarkt.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met:

Conceptronic
2L International B.V. (a Tulip Company)
Postbus 150
3800 AD AMERSFOORT
Tel: +31 (0)33 - 45.49.450
Fax: +31 (0)33 - 45.49.460
E-mail: info@conceptronic.net
Internet: www.conceptronic.net