Project Gemeente Westland

centrumplannen Monster
Informatie avond over centrumplannen Monster

Op donderdag 31 augustus 2006 om 20.00 uur organiseert de gemeente Westland in De Noviteit, Kloosterlaan 33 in Monster een informatiebijeenkomst over de herstructurering van het centrum van Monster. Deze bijeenkomst is bestemd voor alle betrokkenen, direct omwonenden en winkeliers.
Op deze avond worden de plannen toegelicht en is er gelegenheid om vragen te stellen.
De bijeenkomst is niet bedoeld om informatie te verstrekken over de woningen. Die kunnen geĂŻnteresseerden te zijner tijd bij de makelaars opvragen.

De planontwikkeling van het centrum van Monster (Molenbrink/Kerkplein, Hoogvliet en Choorstraat) loopt al geruime tijd. Ondertussen is er bij de verschillende plannen de nodige voortgang geboekt, ook al is dat niet altijd even zichtbaar.

De Monsterse centrumplannen zijn initiatieven van diverse private partijen. De gemeente heeft geen directe zeggenschap over de voortgang van de planontwikkeling. Het herbestemmen van locaties en het aankopen van particuliere onroerende zaken gaat vaak gepaard met langdurige juridische procedures. Het college van B&W maakt zich er sterk voor dat uiterlijk eind 2006/begin 2007 begonnen kan worden met de uitvoering van de plannen.

Aanmelden
Om organisatorische redenen vraagt de gemeente om u vooraf aan te melden, bij voorkeur via het e-mailadres: jhorst@gemeentewestland.nl o.v.v. Bijeenkomst Monster, 31 augustus 2006. Telefonisch kan ook: 0174-672509.