Gemeente Son en Breugel


Openbare raadsvergadering Son en Breugel, donderdag 31 augustus 2006

Op donderdag 31 augustus a.s. wordt een openbare raadsvergadering gehouden in het gemeentehuis. U kunt de stukken die bij de vergadering horen, inkijken op het gemeentehuis tijdens openingstijden.

Ook is het mogelijk de stukken van deze internetsite te halen: www.sonenbreugel.nl. U vindt ze onder Actueel, agenda.

Iedere openbare raadsvergadering begint met een opening, spreekmogelijkheid voor het publiek over onderwerpen die op de agenda staan, trekking van het stemmingsnummer, vaststelling van het verslag van de vergadering van de vorige keer en ingekomen stukken en mededelingen.

Iedere vergadering eindigt met een rondvraag en de sluiting.

Agendapunten:


1. Verslag over de uitvoering 2005 Wet werk en bijstand, Ioaw, Ioaz en Bbz.


2. Nota grondbeleid.


3. Collegeprogramma 2006 - 2010.


4. Aanpassing Legesverordening i.v.m. verhoging tarief rijbewijzen.

Spreekrecht tijdens openbare vergaderingen

Tijdens de vergaderingen van de gemeenteraad heeft u spreekrecht. Dit houdt in dat u aan het begin van de vergadering uw mening kunt geven over onderwerpen die op de agenda staan. Als u uw mening wilt laten horen, kunt u dit vóór de vergadering doorgeven aan de griffier, mr. F. den Hengst via telefoonnummer 0499 491410. U krijgt 5 minuten het woord. Dat is kort! Bereid uw verhaal daarom goed voor. Een goed verhaal heeft een inleiding, een korte uiteenzetting en een krachtige conclusie. U kunt uw verhaal op papier zetten en daarna uitdelen aan de aanwezigen.