Fontys

Informatiebijeenkomst Fontys Hogescholen Amsterdam (21-8-2006) Infoavond deeltijdopleidingen Fontys Eindhoven (10-8-2006)
---

Informatiebijeenkomst Fontys Hogescholen Amsterdam 21-8-2006 door persbureau Fontys Hogescholen

Fontys Hogescholen in Amsterdam houdt donderdag 31 augustus 2006 een informatiebijeenkomst van 19.00 tot 21.00 uur in het gebouw aan de Keizersgracht 105. Bezoekers kunnen informatie krijgen over Fontys Hogeschool Theologie Levensbeschouwing, Fontys Hogeschool Pedagogiek en de opleidingen van Fontys Opleidingscentrum Speciale Onderwijszorg.

Fontys Hogeschool Theologie Levensbeschouwing

Theologie Levensbeschouwing besteedt naast algemene informatie ook aandacht aan activiteiten die buiten de studie worden georganiseerd zoals gezamenlijk museabezoek en buitenlandreizen. Studenten van de opleiding geven een rondleiding door het lesgebouw, waarbij zij ook enkele verhalen zullen vertellen uit de lange geschiedenis van het pand.

Fontys Hogeschool Pedagogiek

Fontys Hogeschool Pedagogiek biedt in Amsterdam drie opleidingen aan. De bacheloropleiding pedagogiek is te volgen in zowel een deeltijd- als voltijdvariant. Daarnaast is er nog de deeltijdopleiding Master of Education in Pedagogical Studies.

Fontys Opleidingscentrum Speciale Onderwijszorg (OSO)

Bezoekers van de informatiebijeenkomst kunnen ook informatie krijgen over de verschillende opleidingsmogelijkheden en opleidingstrajecten van Fontys Opleidingscentrum Speciale Onderwijszorg, zoals gespecialiseerde groepsleraar, remedial teacher, remediaal specialist, interne begeleiding en ambulante begeleiding. In alle gevallen gaat het om voortgezette hbo-opleidingen die zich richten op het verbeteren en vergroten van de speciale onderwijszorg voor leerlingen met onderwijs-leerproblemen.

//////// EINDE PERSBERICHT ////////