Gemeente Schiedam


Obs De Taaltuin het toneel voor activiteiten van RIGHT TO PLAY

Donderdag 31 Augustus zal het schoolplein van obs De Taaltuin het toneel zijn voor de activiteiten van RIGHT TO PLAY in Schiedam.

RTV Rijnmond is een super zomeractie voor Right To Play gestart! Van 2 tot en met 9 augustus is een RTV Rijnmond team samen met Right To Play ambassadeur Letitia Vriesde naar Oeganda geweest waar ze een week opnames hebben gemaakt voor tv en radio. Op maandag 14 augustus is de actie in en om Rotterdam van start gegaan onder de titel Ballen voor Oeganda!! De actie duurt van 20 augustus tot 1 september.

31 Augustus is Schiedam aan de beurt. De nieuwe opleiding van het Accent College Sport Dienstverlening en Veiligheid is de uitdaging aangegaan om binnen zeer korte termijn voor de kinderen van OBS De Taaltuin aan de Thorbeckesingel 2, een sportmiddag te organiseren in het kader van Sporten voor kinderen van Oeganda. Natuurlijk is het de bedoeling dat er tijdens deze middag zo veel mogelijk geld ingezameld wordt. Er zal zoals iedere dag weer een bekende sporter aanwezig zijn die de actie ondersteunt. Wie dat zal zijn, is nog een verrassing!!!

We hopen natuurlijk op veel bezoek tijdens de live uitzending van radio Rijnmond tussen 12.00 en 14.00 uur. s Avonds zijn de opnames die gemaakt worden te zien op TV Rijnmond vanaf 16.00 uur.

De sportmiddag op OBS De Taaltuin begint om 12.00 uur en duurt tot 14.30.

Op 1 september wordt het eindbedrag bekend gemaakt en op die dag zal tevens de cheque overhandigd worden aan Right To Play.

Meer informatie is te vinden op de site www.righttoplay.nl en op de site van www.radiorijnmond.nl.