Connexxion presenteert Halfjaarbericht via internet

Connexxion

PERSUITNODIGING

Datum: 29 augustus 2006
Kenmerk: HO/ 06.023

Connexxion presenteert Halfjaarbericht via internet

Connexxion zal haar Halfjaarbericht presenteren via hun internetsite www.corporate.connexxion.nl. Frank Janssen, CFO van Connexxion Holding, zal donderdag 31 augustus de cijfers toelichten. Vanaf 10.00 uur zal de presentatie live gezet worden. Direct na afloop van de presentatie is Frank Janssen beschikbaar om telefonisch vragen van journalisten te beantwoorden.

Connexxion bestaat 125 jaar en het jubileum staat in het teken van innovatie. Een goed moment om ook de gebruikelijke persconferentie op een andere wijze in te vullen. Wij willen graag deze proef doen om te kijken of dit voor zowel journalisten als directie een goede vorm is. Wij horen dan ook graag uw reactie. Indien u vragen wilt stellen aan Frank Janssen kunt u contact met mij opnemen. Indien hij niet in gesprek is met een collega dan u wordt u direct teruggebeld. Indien hij wel in gesprek is laat ik u weten hoe laat u wordt teruggebeld.

De perspresentatie wordt via onze corporate site uitgezonden en is voor iedereen toegankelijk. Indien u de presentatiesheets wil downloaden kunt u dat doen vanuit de perskit. Bent u daar nog niet aangemeld, dan kunt u dit direct doen waardoor u meteen toegang krijgt.

Met vriendelijke groet,
Herman Opmeer
Mediavoorlichter

06-463 77 464