Verizon Business Levert Wereldwijde Communicatiediensten ....

Verizon business

Verizon Business Levert Wereldwijde Communicatiediensten Aan Helly Hansen

READING, England, August 31 /PRNewswire/ --


- Producent Van Outdoorkleding Kiest Managed Private IP Network Voor Essentiële Applicaties en Videoconferencing

Verizon Business is door Helly Hansen, producent van outdoorkleding en survivalproducten, aangewezen om een Managed Private IP netwerk te leveren. Het MPLS-netwerk zal het hoofdkantoor in Oslo, Noorwegen en zeven locaties in Canada, China, Duitsland, Italië, Nederland, Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten met elkaar verbinden.

Bij Helly Hansen werken ruim 700 werknemers in 17 landen wereldwijd. Voor het uitvoeren van hun dagelijkse werkzaamheden vertrouwen zij op communicatietoepassingen en
-middelen die vanuit het hoofdkantoor in Noorwegen gehost worden. Naast het verzorgen van het datanetwerk, waarmee de diverse locaties met elkaar verbonden worden, zal Verizon Business ook een
'Secure Gateway' leveren. Verizon Business heeft door middel van de installatie van twee routers en dual access lines de netwerkcapaciteit reeds sterk uitgebreid. Hiermee wordt zowel in de huidige als toekomstige spraak- en databehoeften voorzien.

"Vanuit ons kantoor in Noorwegen leveren wij een groot aantal diensten en middelen waar al onze kantoren wereldwijd van afhankelijk zijn," zegt Einar Lonnum, chief information officer, Helly Hansen. "Het Managed IP-network van Verizon Business helpt ons op het gebied van Service Level Agreements. Daarnaast kent het een helpdeskdienst die de Wide Area Network-lijnen 24 uur per dag, 7 dagen per week in de gaten houdt, waardoor ons bedrijf dag en nacht draaiende blijft."

Door het IP-netwerk van Verizon Business hebben alle kantoren van Helly Hansen toegang tot belangrijke toepassingen zoals Enterprise Resource Planning en videoconferencing. Helly Hansen is op dit moment ook een Voice over IP-dienst van Verizon Business aan het testen op het hoofdkantoor, met de intentie om VoIP wereldwijd uit te rollen.

Lonnum verklaart: "We hadden al een MPLS-netwerk maar besloten om een nieuwe leverancier te kiezen. Verizon Business was in staat om ons dubbele bandbreedte, uitstekende technische ondersteuning en een toegewijd accountteam te leveren."

John Irvine, vice president of International Marketing van Verizon Business, zegt: "Helly Hansen vraagt veel van haar communicatienetwerk. Het bedrijf heeft een veilige en robuuste dienst nodig om essentiële toepassingen en programma's in alle locaties wereldwijd te kunnen draaien. Verizon Business is in staat om tegemoet te komen aan de huidige vraag, maar heeft ook de flexibiliteit en schaalbaarheid die Helly Hansen nodig heeft om haar wereldwijde bedrijf in de toekomst te kunnen ontwikkelen."

Over Helly Hansen

TUSSEN MENSELIJKE WIL EN DE KRACHT VAN DE NATUUR - Het Noorse Helly Hansen is wereldwijd leider op het gebied van actieve kleding voor survival, werk en sport. Innovatie is sinds de oprichting van Helly Hansen in 1877 een pijler van het bedrijf. Haar technische producten voor outdoors vormen een laag tussen de menselijke wil en de kracht van de natuur. Helly Hansen wordt in meer dan 40 landen verkocht. Het niet-beursgenoteerde bedrijf had een omzet van 1.35 miljard Noorse Kronen over 2005. Kijk voor meer informatie op www.hellyhansen.com

Over Verizon Business

Verizon Business, een onderdeel van Verizon Communications (NYSE: VZ), is een toonaangevende leverancier van communicatie en informatie technologie (IT) oplossingen aan de zakelijke markt en overheidsinstanties wereldwijd. Door de combinatie van een van de meest uitgebreide wereldwijde netwerken met toonaangevende technologische en professionele servicemogelijkheden, levert Verizon Business innovatieve en naadloze, zakelijke oplossingen voor klanten over de hele wereld. Ga voor meer informatie naar www.verizonbusiness.com.

VERIZON'S ONLINE NEWS CENTER: Verizon news releases, executive speeches and biographies, media contacts, high quality video and images, and other information are available at Verizon's News Center on the World Wide Web at www.verizon.com/news. To receive news releases by e-mail, visit the News Center and register for customized automatic delivery of Verizon news releases.

Dit betreft een niet-officiële vertaling. Voor de officiële tekst verwijzen wij graag naar ons originele Engelstalige bericht.

Web site: www.verizonbusiness.com
www.verizon.com/news
www.hellyhansen.com