Gemeente Harderwijk


Sporting Harderwijk zoekt vrijwilligers

Met Sporting Harderwijk krijgt Harderwijk er op zaterdag 9 september een nieuw jaarlijks evenement bij. De organisatoren, een aantal sportorganisaties en organisaties waaronder de gemeente Harderwijk, laten de stad actief sportend of passief kijkend profiteren van de talrijke faciliteiten op het Bouw & Infra Park Harderwijk aan de Ceintuurbaan 2, voorheen bekend als SBW en eerder ooit als WGF-kazerne.

Op het 27 hectare grote terrein ontrollen zich niet minder dan zes zeer uiteenlopende sporten, variërend van bobsleeën en run-bike-run tot beachvolleybal, mountainbiken, nordic walking en oriëntatieloop. Zeggen sommige sporten u nu nog niets, kom dan vooral kijken!.

Maar om dit sportfeest op 9 september tot een succes te maken en de sportwedstrijden, demo's en clinics in goede banen te leiden, zoekt de organisatie nog een aantal sportief ingestelde vrijwilligers. Verder moeten er nog een flink aantal ondersteunende taken worden ingevuld: verkeer regelen, pers ontvangen en wegwijs maken, vraagbaak zijn op het park en nog meer...

Niet alleen op zaterdag 9 september zijn er extra handen nodig, ook voor het op- en afbouwen is inzet van vrijwilligers welkom. Uw/jouw inzet wordt beloond met een daggratis onbezorgd genieten bij Sauna De Zwaluwhoeve, een T-shirt, barbecue en meer.

Alle informatie, zowel over de activiteiten als over de vacatures voor medewerkers, staan op www.sportingharderwijk.nl. Via deze site kan men zich ook aanmelden.