Gemeente Heemskerk


woensdag, 30 augustus 2006

Bewoners Debora Bakelaan gezocht

HEEMSKERK - De gemeente is op zoek naar bewoners uit de Debora Bakelaan. Bewoners die willen meedenken en meepraten over wat er in deze straat moet gebeuren om de leefbaarheid te verbeteren. Dit komt voort uit het buurtcontract voor Van Acker tot Burcht.

In dit buurtcontract is afgesproken dat dit jaar onderzocht moet worden hoe de leefbaarheid in de Debora Bakelaan verbeterd kan worden. Samen met bewoners uit deze straat willen gemeente, politie, Welschap, WOONopMAAT en ReinUnie de komende maanden dit onderzoek gestalte geven. Tijdens het "spreekuur in de buurtbus", dat eerder dit jaar in de Debora Bakelaan plaatsvond, hebben enkele bewoners al aangegeven mee te willen werken aan dit onderzoek. Maar er zijn nog meer bewoners nodig, omdat bewoners het beste weten wat er in hun straat leeft én wat er verbeterd kan worden.

Meedoen?
Wilt u gedurende een periode van drie maanden zo'n vier á vijf maal meedenken en praten over wat er in uw straat moet gebeuren, of wilt u nog wat meer informatie, neemt u dan gerust contact op met Luus de Wit, opbouwwerkster bij Welschap, telefoon 254294, wit@remove-this.welschap.nl of Jaap Beentjes, buurtcoördinator, telefoon 256879, beentjes@remove-this.heemskerk.nl.

De gemeente Heemskerk heeft samen met de politie, Welschap, WOONopMAAT, ReinUnie én bewoners voor de vijf buurtbeheergebieden een buurtcontract opgesteld. In elk buurtcontract staat een groot aantal afspraken vermeld, die allemaal gericht zijn op het verbeteren van de leefbaarheid. Binnen de contractperiode van tweeënhalf jaar moeten alle afspraken uitgevoerd zijn.

---