Ingezonden persbericht


Nieuwe website Radioveronica.nl nu online

Vanaf vandaag is de nieuwe website van Radio Veronica online. Radioveronica.nl staat geheel in het teken van de programmering van het station met de beste 80's & 90's hits.

De bezoekers van Radioveronica.nl zien direct als zij op de website komen alle informatie van het programma dat op dat moment bij Radio Veronica te beluisteren is. Naast informatie over de dj die dan zijn programma bij Radio Veronica presenteert, zijn alle programmaonderdelen in één oog opslag te zien en binnen één click te openen.

Nieuwsvoorziening
Via de website is dag en nacht het laatste nieuwsbulletin van Radio Veronica te beluisteren. Ook laat de newsfeed van De Telegraaf voortdurend de headlines zien van het nieuws.

Prijsvragen
Bij de introductie van de nieuwe website worden tot en met 30 september iedere week grote prijzen weggegeven. Zo kan men de eerste week kans maken op een driedaagse VIP-trip naar de testdagen van het BMW Formule1-team op het circuit van Jerez de la Frontera in Spanje. En zijn er daarna elke dag stedentrips naar steden als Londen, Berlijn en Parijs voor twee personen te winnen.

Radio Veronica
Radio Veronica is met de beste 80's & 90's hits en dj's als Patrick Kicken, Rob van Someren, Ferry Maat, Bart van Leeuwen, Ben Liebrand, Erwin Peters, Colin Banks, Silvan Stoet, Peter Teekamp, en DJ Sven in heel Nederland via de ether, Digitenne en kabel te ontvangen.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.