Politie Zeeland

Z-3282-2006 Poging inbraak in winkel
Vannacht, tussen 02.25 en 02.29 uur werd geprobeerd in te breken in een winkel aan de Noordstraat in Terneuzen.
Vermoedelijk is/zijn de dader(s) gestopt met hun poging omdat het alarm in de winkel afging. Op het eerste gezicht kon de manager van de winkel niet ontdekken of er iets weg was uit het pand. Wel werd geconstateerd dat er een ruit vernield was. Een schadebedrag is nog niet bekend.

O-3283-2006 Graffitispuiter aangehouden
Omstreeks 21.30 uur gisteravond werd, door agenten van de Zeeuwse politie, een 30-jarige man uit Middelburg betrapt bij het spuiten van graffiti op een muur aan de M.H. Trompstraat in Goes.
Omdat hij vertelde dat hij toestemming had om op de muur te verven, maar hij wist niet meer van wie, gaven de agenten hem het voordeel van de twijfel. Ze stuurden de man weg, met de mededeling dat hij eerst maar eens duidelijk moest krijgen van wie hij nou die toestemming had.
Vannacht rond 05.10 uur werd dezelfde man betrapt in de Piet Heinstraat in Goes. Hij was weer graffiti aan het spuiten. Omdat de man wederom niet kon vertellen van wie hij toestemming had is hij dit keer aangehouden. Na verhoor werd de man weer heengezonden. Zijn verf is in beslag genomen.

Aanvulling op bericht W-3265-2006 Aanrijding met letsel in Grijpskerke
De politie zoekt getuigen van de aanrijding die heeft plaatsgevonden op 29 augustus jl. omstreeks 15.45 uur.
Omdat er nog wat onduidelijkheden in het verhaal zijn vraagt de politie mensen die, eventueel, iets gezien hebben van het ongeval, waarbij een 14-jarig meisje uit de gemeente Veere ernstig gewond is geraakt. Het meisje ligt, nog steeds in levensgevaar, in het ziekenhuis in Antwerpen. Getuigen kunnen bellen met de Zeeuwse politie op telefoonnummer 0900-8844, of zij kunnen zich melden op het politiebureau in Serooskerke.

Z-3284-2006 Inbraak in bedrijf Sas van Gent
In een bedrijf aan de Westkade in Sas van Gent is ingebroken.
De inbraak werd gistermorgen rond 11.45 uur ontdekt. De dader(s) is/zijn het bedrijfsterrein opgekomen door een hek te vernielen. Er werden goederen weggenomen met een waarde van ongeveer 6000 euro.