Ingezonden persbericht


Netwerk-partners online

Met gepaste trots presenteren we de nieuwe website van Netwerk-partners. Netwerk-partners is ontstaan uit een jarenlange samenwerking, onder andere binnen Every Winner Has a Coach dat sinds 2001 diensten via internet aanbiedt. In 2006, ruim een jaar na publicatie van het boek Netwerken werkt, op weg naar de baan die je wilt (inmiddels 10.000 ex. verkocht) besloten we tot een hechtere samenwerking: professioneler en onder een nieuwe naam.

Ons Aanbod
Netwerk-partners biedt het volledige scala van loopbaandiensten, van coaching tot outplacement. Bij al deze activiteiten staat netwerken centraal. De website biedt een overzicht van deze diensten en van de trainingen en workshops in najaar 2006:
- Intensieve training Netwerken, voor werkzoekenden die weten wat ze willen, maar de fijne kneepjes van het netwerken niet onder de knie hebben op 10 oktober, 7 november en 12 december 2006. meer...
- Workshop Netwerken werkt, proeven en ruiken aan netwerken op 16 september en 4 november a.s. meer...
- Training Netwerken voor loopbaanbegeleiders, voor loopbaanbegeleiders, outplacementconsulenten en reïntegratiecoaches die willen leren omgaan met weerstand tegen netwerken bij hun cliënten. Op 26 september en 30 oktober 2006. meer...

Waarom zou je netwerken?
"Geschikte vacatures vond ik bijna nooit in de krant. Pas toen ik durfde netwerken ging een wereld voor me open en vond ik, sneller dan verwacht, de job die me echt ligt."

Veel van onze cliënten hebben die ervaring. Het is even doorbijten, maar als je eenmaal - al netwerkend - op gangang bent, dan ontdek je hoe aangenaam het zoeken naar werk kan zijn. In plaats van steeds maar (open) sollicitatiebrieven sturen, met alle teleurstellingen van dien. Elk netwerkgesprek brengt je een stap verder, op weg naar werk dat bij je past.

Daarbij gerichte coaching bieden is ons vak, al jarenlang. Eerst uitzoeken wat je wilt, en welke je unieke kwaliteiten zijn, maar dan... vooral netwerken. Om onze cliënten zover te krijgen eisen we veel: initiatief, visie, zelfsturing en daadkracht. We bieden ook veel: intensieve individuele begeleiding, praktische opdrachten, workshops en trainingen. En zonodig daarna ons eigen uitgebreide netwerk.

Met vriendelijke groet,

Els Nijssen: nijssen@netwerk-partners.nl, 0620-424408 Rob van Eeden: vaneeden@netwerk-partners.nl, 0628-277536 Jan Molenkamp: molenkamp@netwerk-partners.nl, 0615-086665 Voor algemene informatie kunt u contact opnemen met onze back-office: info@netwerk-partners.nl, 075-6590105