Politie Drenthe

Donderdagmiddag

Emmen, 31-08-2006

Man rijdt met auto tegen chalet
ZUIDWOLDE Agenten hebben woensdagavond een 34-jarige man uit Dalerpeel aangehouden aan de Slagendijk. De man wordt verdacht van vernieling van een chalet aan de Slagendijk. Hij zou met een auto opzettelijk tegen een chalet zijn gebotst. De 21-jarige eigenaar, die op het moment toen dit gebeurde niet thuis was, deed aangifte. De schade bedraagt enkele duizenden euros. Mogelijk is een eerdere onenigheid tussen beiden de oorzaak van dit incident. De politie heeft de zaak in onderzoek. (BPS 06-175377)

Man aangehouden wegens doorrijden na aanrijding ROLDE De politie heeft donderdagmorgen een 44-jarige man uit Sarajevo aangehouden op verdenking van het doorrijden na een aanrijding. Kort daarvoor reed hij op de Grolloërstraat en raakte betrokken bij aan ongeval. Een 43-jarige motorrijder kwam hierbij ten val. De motorrijder reed achter een 32-jarige vrouw uit Borger die afremde omdat het leek alsof het busje voor haar, bestuurt door de man uit Sarajevo, de weg op wilde rijden. Hij stond met de bus op een strook langs de weg. De motorrijder remde af, maar kwam ten val. Ondanks het verzoek van getuigen om niet weg te gaan, is de bestuurder van de bus toch weggereden. Hij is kort daarop op een bungalowpark in de buurt van Nooitgedacht aangehouden. Hij is ingesloten voor verhoor. Hij verklaart niets met de val van de motorrijder te maken te hebben. (BPS 06-175439)

Koperdraad gestolen
ASSEN Bij een bedrijf aan de W.A. Scholtenstraat is 100 meter koperdraad weggenomen. De schade bedraagt enkele duizenden euros. Getuigen die beschikken over meer informatie worden gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. De eigenaar heeft aangifte gedaan. (BPS 06-175485)

Winkeldief aangehouden
EMMEN Agenten hebben donderdagmorgen een 52-jarige man uit Emmen aangehouden op verdenking van diefstal uit een winkel aan het Valkenveld. De man is door het personeel van een supermarkt betrapt op het stelen van etenswaren ter waarde van 12,61. De man is ingesloten verhoor en later naar huis gestuurd met een boete van 130,-.(BPS 06-175509)

Wilt u meer informatie over deze berichten of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met Ramona Venema, tel. 0592 - 36 1280.