Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom donderdag 31 augustus

BERGEN OP ZOOM, 31 augustus 2006

Politie neemt aangifte op van mishandeling

HALSTEREN: Een 42-jarige vrouw uit Halsteren reed omstreeks 11.00 uur over de Beeklaan, toen een man op een fiets haar afsneed. Toen de vrouw uitstapte om te kijken of er schade was veroorzaakt, bedreigde de man haar. Ook schopte hij de vrouw. De politie heeft aangifte opgenomen van mishandeling.

Man aangehouden voor mishandeling vrouw

SINT WILLEBRORD: De politie kreeg op woensdagavond even na 22.00 uur een melding van een geval van huiselijk geweld. Een 47-jarige man had met een voorwerp naar zijn 45-jarige echtgenoot gegooid. Hierdoor was zij gewond geraakt. De man is aangehouden en ingesloten.

Meisje aangehouden voor winkeldiefstal

ROOSENDAAL: Personeel van een winkel aan de Roselaar betrapte op woensdagmiddag een 15-jarige Roosendaalse op winkeldiefstal. Het meisje had geprobeerd diverse schoonheidsproducten te ontvreemden. De beveiliging van het winkelcentrum betrapte haar en hield haar aan. De politie nam het meisje over voor verhoor en liet haar hierna weer vrij. Wat haar straf zal worden, wordt later besloten.

Winkeldief betrapt en aangehouden

ROOSENDAAL: Personeel van een winkel aan de Dokter Brabersstraat hield op woensdagmiddag een 15-jarige jongen uit Roosendaal aan. De jongen probeerde winkelwaar te stelen, toen hij betrapt werd. Beveiligingspersoneel vertelde de jongen dat hij de spullen gewoon moest betalen. Bij het verlaten van de winkel bedreigde hij de beveiliger en deze hield hem aan. De politie nam de jongen over en verhoorde hem. Hierna is hij in vrijheid gesteld. Wat zijn straf zal zijn wordt later besloten.

Auteur: Inge Rijgersberg