@Home lanceert 40Mbps Internetabonnement in Boxmeer

Essent nv

http://www.essent.nl

@Home lanceert internetabonnement van 40 Megabit per seconde (Mbps) in Boxmeer

Introductie van het snelste internetabonnement van Nederland: Intensief 40.000

@Home biedt sinds augustus dit jaar aan alle 28.000 inwoners van Boxmeer een snelle verbinding van maximaal 10Mbps via EttH (Ethernet to the Home). Vanaf september 2006 wordt het dienstenpakket uitgebreid met het snelste internetabonnement voor consumenten in Nederland: Intensief 40.000. De downloadsnelheid van Intensief 40.000 is 40Mbps, de uploadsnelheid is 8Mbps en als optie ('Quattro-Up') te verhogen naar 32Mbps. Intensief 40.000 van @Home zal EUR 69,95 per maand gaan kosten en is beschikbaar voor alle inwoners in Boxmeer met een EttH-aansluiting. De snelheid is onafhankelijk van de afstand tot de centrale. De Quattro-Up optie kost EUR 4,95 per maand. Essent Kabelcom maakt gebruik van de Ethernet to the Home aansluittechnologie van 100Mbps. Opwaarderen van 40Mbps naar 100Mbps in de toekomst is mogelijk zonder dat aanpassingen aan de aansluiting bij mensen thuis nodig zijn.

Wat is EttH?
Ethernet To The Home is een internettechniek die werkt zonder kabel- of ADSL modem. De computer wordt direct op de netwerkstekker (ethernetstekker) in de wandcontactdoos aangesloten. De snelheid is gegarandeerd, dus niet afhankelijk van de afstand tot de centrale (zoals dat bij ADSL nogal eens het geval is). De aansluiting werkt altijd, ook zonder internetabonnement. Er wordt pas een bedrag in rekening gebracht vanaf het moment dat er diensten worden afgenomen, eerder niet. Aanmelden voor diensten gebeurt online en na aanmelding is de dienst direct te gebruiken. Internettoegang is (ook) een dienst. Aanmelding voor internet vindt ook online plaats en internettoegang is direct na aanmelding mogelijk.

Essent Kabelcom is een belangrijke speler in de Nederlandse kabelbranche. Het bedrijf is actief op het gebied van data- en telecommunicatie, radio, tv en internet, zowel voor de consument als het bedrijfsleven. Met een dagelijks bereik van zo'n 5 miljoen mensen in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland via 1,8 miljoen kabelaansluitingen, is Essent Kabelcom het tweede kabelbedrijf in Nederland.

Nadere informatie: www.essentkabel.com en www.home.nl

---



Essent