Ingezonden persbericht


1d90f5b.gif

Persbericht

CARE Vision opent nieuwe ooglaserkliniek in Den Haag na sterke groei

Aantal behandelingen steeg meer dan 50 procent in 2005

Den Haag, 31 augustus 2006 Vandaag opent CARE Vision, een van de grootste ooglaserklinieken van Nederland, officieel zijn nieuwe vestiging in Den Haag. Het afgelopen jaar zag de kliniek het aantal behandelingen met 50 procent stijgen. Om aan de groeiende vraag naar ooglaserbehandelingen tegemoet te komen, richtte CARE Vision aan de Waldorpstraat een behandelcentrum in van 350 m2, voorzien van de jongste generatie technologie.

De eerste behandelingen in Den Haag staan al gepland, aldus Eddo Pluijmers, operationeel directeur bij CARE Vision. De vraag naar oogcorrecties blijft stijgen. Ooglaseren wordt steeds toegankelijker en is niet meer alleen voor de elite. Uit ervaring weten we dat mensen het als erg prettig ervaren om dichtbij huis behandeld te worden. Vandaag komen we weer een stap dichterbij deze wens met klinieken in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam.

Ongeveer zestig procent van de Nederlandse bevolking heeft last van oogafwijkingen zoals bijziendheid, verziendheid en astigmatisme. Jaarlijks laten in totaal naar schatting 12.000 mensen hun ogen laseren.

Over CARE Vision

CARE Vision behandelt mensen met veelvoorkomende oogafwijkingen zoals verziendheid, bijziendheid en astigmatisme door middel van refractieve chirurgie. Bij de ooglasercorrecties maakt CARE Vision gebruik van de Lasik- en Lasek-methode. CARE Vision, een van de grootste ooglaserklinieken in Nederland, is hier actief sinds 2002 en heeft behandelcentra in Rotterdam, Amsterdam en Den Haag

Voor meer informatie over CARE Vision en kunt u contact opnemen met:

Zeno Group

Eva Rijser

Tel: 020-30 10 989

E-mail: eva.rijser@zenogroup.com