2e persbericht van 31 augustus 2006

Eindhoven, 31-08-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Auto gestolen

Vanaf de Picushof is tussen woensdag 21.15 uur en donderdag 8.00 uur een blauwe Volkswagen Passat met het kenteken 19-PF-KJ gestolen.

Eindhoven: Roekeloze fietser aangehouden

Donderdagochtend om 11.40 uur is een 19-jarige Eindhovenaar aangehouden op de Genovevalaan. De man reed op een fiets en negeerde daarbij het rode verkeerslicht, waardoor twee automobilisten hard moesten remmen om een ongeluk te voorkomen. Bij het zien van de politie probeerde de fietser te vluchten. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt voor zijn gevaarlijke rijgedrag.

Helmond: Verdachten opgepakt na aantreffen valse kleding en parfum

Na een onderzoek van de politie en de Economische Controledienst van de FIOD, zijn donderdag rond 11.00 uur in een woning aan de Prins Karelstraat twee bewoners, een 56-jarige vrouw en een 59 jarige man, aangehouden. Dit gebeurde nadat in de garage, behorende bij de woning, valse merkkleding en parfum werd aangetroffen. In totaal werden zeven dozen parfum en honderden kledingstukken zoals broeken, truien, shirts en jassen in beslag genomen. De twee verdachten zijn voor verder onderzoek ingesloten op het politiebureau.

Helmond: Inbraak in woning

In een woning aan de Beukeliusstraat is woensdagavond ingebroken. Uit de woning werden geld, sieraden, twee mobiele telefoons en autosleutels gestolen. Via de voordeur werd de woning betreden.

Budel: Vrouw gewond door aanrijding

Op de kruising Heesakkerweg Dorpsstraat is donderdag rond 9.30 uur een 66-jarige vrouw uit het Belgische Hamont-Achel gewond geraakt bij een aanrijding. De vrouw fietste over de Dorpsstraat en verleende op de eerdergenoemde kruising geen voorrang aan een 41-jarige automobiliste uit Leende, die over de Heesakkerweg reed. De vrouw verloor even haar bewustzijn. Zij is een nachtje ter observatie opgenomen in het ziekenhuis in Weert.

Oirschot: Tractor met klepelmaaier gestolen

Vanaf een bedrijfsterrein aan de Heldersestraat is tussen woensdag 18.00 uur en donderdag 12.00 uur een tractor met een klepelmaaier gestolen. Het gaat om een tractor van het merk New Holland, type TN75V met het kenteken GV-32-92.

Veldhoven: Inbraak in winkel

In een winkel aan het Meiveld is tussen woensdag 18.00 uur en donderdag 7.10 uur ingebroken. Een glazen toegangsdeur werd vernield om in het pand te komen. Weggenomen werd een kassalade met ongeveer honderd euro.