GTI NV

Bouw Orbis Medical Park bereikt hoogste punt

Sittard, 28 augustus 2006

Op donderdag 31 augustus wordt, onder belangstelling van genodigden en een vertegenwoordiging van medewerkers van Orbis medisch en zorgconcern, op feestelijke wijze het bereiken van het hoogste punt van Orbis Medical Park te Sittard-Geleen gevierd. De officiële handeling wordt om 15.30 uur verricht door de drie jongste medewerkers van Orbis medisch en zorgconcern.

Orbis Medical Park, dat straks ruimte biedt aan het Maaslandziekenhuis, het Prins Claus Centrum, een Zorgboulevard en het Centrum voor Revalidatie en Herstel, vervult een regionale functie binnen de gezondheidszorg. De bouwwerkzaamheden verlopen zeer voorspoedig, de bouwkundige oplevering vindt plaats in het voorjaar van 2008. Orbis Medical Park wordt in het derde kwartaal van 2008 in gebruik genomen.

De bouw is in handen van Bouwcombinatie Medical Park, een combinatie die wordt gevormd door de drie bouwkundige bedrijven Ballast Nedam Bouw, Strukton Bouwprojekten, Bouwbedrijf Van der Linden en technisch dienstverlener GTI Zuidoost.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de woordvoerder van Bouwcombinatie Medical Park Sittard, de heer Pieter Joustra, hoofd Public Relations Ballast Nedam, telefoon 030-285 4254.