Ingezonden persbericht

Nederlandse voettechnologie naar hartje Manhattan.

Een ongezond leefpatroon, goedkoop schoeisel en een toename van diabetes- en reumapatiënten dragen bij aan een wereldwijde omzetstijging in de footcarebranche.

Jos America Machines BV uit Vlijmen is marktleider als producent van Footcare technologie en levert haar producten en services wereldwijd. Anticiperend op de groeiende vraag uit de markt heeft Jos America een nieuw concept ontwikkeld; Ortho-King. Na een digitale gecorrigeerde maatname van beide voeten, biedt Ortho-King de klant een ruime keuze aan modieus aangepast schoeisel, de zogenaamde "Personal Pairs". De specialist bepaald het type schoeisel, de klant grotendeels het uiterlijk.
Met Ortho-King wordt de verzorging niet meer lokaal in het land, maar bij aangesloten fabrieken voornamelijk in Europa uitgevoerd.

Eneslow Footcare Center Ltd., een vooraanstaand Footcare bedrijf, opent in september 2006 een nieuwe pilotvestiging vlakbij de Empire State Building op Park Avenue in New York City. De eigenaren van Eneslow en Jos America troffen elkaar op een vakbeurs in Indianapolis en zagen in dat een intensieve samenwerking voor beiden grote voordelen zou kunnen opleveren.

Een belangrijk deel van de technische inrichting voor de vestiging in New York wordt geleverd door JOS AMERICA. Dit Brabantse familiebedrijf, met ca. 50 man personeel, levert de gehele werkplaatsinrichting voor het professioneel aanpassen van confectieschoeisel, alsmede alle digitale technieken en infrastructuur. Ook wordt door de Nederlanders het opleidingscentrum voor Footcare studenten ingericht. Met de marathon van NYC voor de deur wordt de superstore binnenkort opgeleverd. Jos America succesvol in America, what's in the name...!

Tekst bij foto:

Binnenkort kunnen de deelnemers van de marathon van New York midden in het centrum van deze wereldstad terecht voor een schoenadvies op maat in de nieuwe vestiging van Eneslow Footcare Center Ltd. dankzij de samenwerking met Jos America uit Vlijmen.

Met vriendelijke groet,

Arjan van Eijk
Marketing medewerker
Jos America Machines BV
Tel.: 00 - 31 (0) 73 511 9123
Fax: 00 - 31 (0) 73 511 5097

http://www.josamerica.com

Algemeen: info@josamerica.com
Direct: a.v.eijk@josamerica.com