Vergadercontact.nl koopt website Vergaderen.nl


Jong bedrijf roert zich op de zakelijke internetmarkt

ZEVENAAR, 20060831 -- Vergadercontact.nl blijft zich roeren op de zakelijke internetmarkt. Eerder dit jaar nam het bedrijf van Christel Gieling en Rob Kraaijenvanger de toonaangevende internetsite Congres.nl over. Nu is het gelukt om overeenstemming te bereiken met eigenaar Internetlife over de populaire internetsite Vergaderen.nl.

"Wij zijn geruime tijd bezig geweest met deze overname'', vertelt Patricia Voorhout, directeur Vergadercontact. "Uiteindelijk hebben we overeenstemming weten te bereiken. Met deze overname is ons aandeel in de online zakelijke markt verder uitgebreid."

Steeds meer bedrijven kiezen voor het internet in hun zoektocht naar geschikte en originele locaties voor vergaderingen, OR-bijeenkomsten, workshops, seminars, trainingen of congressen. Met de opvallende overname van Vergaderen.nl staat Vergadercontact.nl nu garant voor het meest uitgebreide en gevarieerde zakelijke vergaderaanbod op internet.

Vergadercontact.nl maakt onderdeel uit van het netwerk van Recreatief.nl, het grootste vrijetijdsnetwerk in Nederland. Het bedrijf is gevestigd in het Gelderse Zevenaar.