Ingezonden persbericht


AGENDABERICHT

M4N inspireert marketeers en webmasters tot Affiliate Marketing

Salesboost 2006 op 31 augustus

Amsterdam, 31 juli 2006 --- Affiliate marketing expert M4N organiseert op 31 augustus 2006 "Salesboost 2006", een affiliate marketing event, in het MediaPlaza te Utrecht, www.affiliatemarketingevent.nl. Presentaties van ervaringsdeskundigen zoals dagvoorzitter Ben Tiggelaar, nieuws uit de markt en praktische workshops geven de aanwezigen de instrumenten om de inkomsten uit internet te optimaliseren.

Dit winterseizoen wordt een enorme groei in online verkopen verwacht. Het Salesboost 2006 event is een startpunt voor adverteerders en website-exploitanten om deze periode extra winstgevend te maken.

Deskundigen van verschillende commerciële webexploitanten zullen in de interactieve workshops demonstreren hoe hun website werkt en waar de verkoopkracht ligt. Tijdens deze workshops kunnen de deelnemers tevens informatie uitwisselen en bespreken hoe de optimale samenwerking tussen affiliates en adverteerders bereikt kan worden.

Het event is bedoeld voor e-commerce managers, website- en content-beheerders, marketing managers, adverteerders en affiliates.

Over Affiliate Marketing

Een Affiliate Marketing Netwerk houdt in dat een selectie webmasters door middel van advertenties nieuwe bezoekers (potentiële kopers) naar een online webshop of dienstverlener en adverteerder stuurt en daarvoor beloond wordt.

Met een affiliate programma bouw je als adverteerder je eigen verkoopnetwerk op internet. Je werkt samen met websitepartners, ook wel affiliates genoemd, om de verkopen via internet te vergroten. Affiliate marketing heeft geen branding als doel, maar is op verkoopresultaten gericht.

Over M4N

M4N www.m4n.nl is de initiatiefnemer en hoofdsponsor van het Salesboost 2006 event. M4N richt zich op het verbeteren van het online koopproces van consumenten. M4N ziet affiliates als distributiekanaal: zij maken de informatie (commercieel en niet commercieel) toegankelijk voor specifieke doelgroepen en linken naar de juiste plekken op de grote sites van adverteerders. Met M4N kunnen zowel affiliates als adverteerders het online koopproces beter sturen door middel van, goede statistieken en promotiemateriaal.

Persvertegenwoordigers kunnen zich aanmelden om het evenement kosteloos bij te wonen via ons emailadres: peter@l-dj.nl

Meer informatie voor de pers:

Lubbers & De Jong

Peter Keijzer

020 421 0565

peter@l-dj.nl

M4N
Thomas Joosten

020 468 32 54
thomas.joosten@m4n.nl