Ingezonden persbericht


persbericht

C&A gaat samenwerken met jan smit

Amsterdam, 30 augustus 2006 ­ Vandaag maakkte C&A bekend vanaf nu J-Style, de kledinglijn van Jan Smit, te produceren en te verkopen. Ook speelt Jan de komende tijd een belangrijke rol in alle promotionele uitingen van C&A. Frans ten Berge, lid managementteam C&A, overhandigde de Volendamse zanger het eerste J-Style shirt dat door Jan samen met C&A is gemaakt. De geheel nieuwe J-Style collectie werd gepresenteerd in een modeshow, waarbij onder andere de Volendamse zangers Nick & Simon meeliepen.

De J-Style collectie is vanaf zondag 3 september te koop bij alle C&A-filialen in heel Nederland. Ook heeft Jan zijn eigen selectie gemaakt uit de collectie van C&A. Deze selectie wordt verkocht onder de noemer Jan's Keuze.

Jan zal vanaf begin september veelvuldig te zien zijn in de tv-commercials van C&A, op de abri's en in advertenties in de vrouwenbladen onder de slogan 'Mooi... van C&A'.

De doelgroepen van C&A en Jan komen overeen, beide zijn populair bij een zeer breed publiek. Frans ten Berge: 'De samenwerking met Jan verloopt heel soepel. We voelen elkaar goed aan, hebben dezelfde nuchtere aanpak, hoge kwaliteitsnorm en hart voor ons publiek.'

Jan Smit werkt samen met stylingdeskundigen en inkopers van C&A. Gezamenlijk kiezen zij de modellen, stoffen en kleuren en maken tekstontwerpen voor op de kleding. J-Style wordt op de mannen- en vrouwenafdeling verkocht volgens het shop-in-shop model. Deze shops zijn volledig gevuld met J-Style en Jan's Keuze en zijn duidelijk herkenbaar. J-Style kleding is te koop vanaf ¤ 12,95.

J-Style heeft zowel mannen- als vrouwenkleding. Voor de dames zijn er polo's, doublelook shirts en tops met sprekende teksten, jeans en een joggingpak. Voor de heren zijn er verschillende polo's en T-shirts met lange mouw in meerdere kleuren. Als accessoires zijn er riemen en caps, voor zowel dames als heren. J-Style kleding van C&A blijft ook te koop in de al bestaande winkel in Volendam.

Fotobijschrift 1: Frans ten Berge, lid managementteam C&A, overhandigt Jan Smit het eerste Jâ¤'Style T-shirt dat in gezamenlijk beheer is geproduceerd.

Fotobijschrift 2: Jan Smit showt met alle modellen (waaronder Sjimmie, Nick, Simon, Peter Bond en Kees Tol) zijn nieuwe, door C&A geproduceerde J-Style collectie.