Ingezonden persbericht

Persbericht 3 september 2006

EXCLUSIEVE K3 CD LANCERING VOOR ALLERGROOTSTE FANFAMILIES!

Voor de àller, àllergrootste K3 fanfamilie uit Vlaanderen en Nederland is een onvoorstelbare droom uitgekomen.....een heel weekend doorbrengen met Karen, Kristel en Kathleen! Ter ere van hun nieuwe CD Ya Ya Yippee, die vanaf 4 september in de winkel ligt, is K3 op zoek gegaan naar de grootste fanfamilie in Vlaanderen en Nederland. In het radioprogramma Gouden Uren op Radio 2 is afgelopen week een oproep gedaan aan de Nederlandse K3 fanfamilies om een creatief werkstuk in te sturen waaruit blijkt dat opa, oma, ooms en tantes, papa en mama, alle kinderen (èn zelfs alle huisdieren) helemaal weg zijn van de meisjes van K3!

De familie Aartman uit Noordwijkerhout gaf aan deze oproep gehoor en heeft een prachtige K3 Kunstcollage met een grote K gemaakt. De lieve dochters, Demi, Meike, Shereen en Evi hebben er foto's in verwerkt waarbij de hele familie meezingt bij de K3 show, het spel K3 de Wereld rond speelt, de K3 film 'K3 en het IJsprinsesje' bezoekt en natuurlijk opa die voorleest uit....een K3 boek.

Gisteren was het zover! De families kwamen 's middag aan op een uiterst geheime partylocatie. Allereerst werd door de kinderen de locatie versierd met eigengemaakte slingers en bloemen en er werd een verrassing voor K3 in elkaar geknutseld: een overheerlijke K3 snoeptaart. Daarna was het de beurt aan K3 om de fanfamilies te verrassen met een fantastisch akoestisch optreden. De hits Ya Ya Yippee, Kuma He èn Oma's aan de Top werden door de fanfamilies feilloos meegezongen. Er werden ook een paar nieuwe liedjes van de CD gezongen. Vervolgens werd er gezellig met de meisjes gebarbecued en uiteindelijk was het dan ook echt bedtijd voor de kinderen. En natuurlijk kun je niet slapen zonder een voorleesverhaaltje, kussengevecht èn nachtzoen van Karen, Kristel en Kathleen. Ook de opa's en oma's waren onder de indruk: "Dit is een droom, een fantastische ervaring. We zullen dit nooit vergeten!"

Er was nòg een verrassing voor K3. De meisjes kregen een award uitgereikt omdat hun film 'K3 en het IJsprinsesje' de magische grens van 400.000 bezoekers ruim overschreden heeft. Dubbelfeest dus!
---