Politie Gelderland-Zuid

Meerdere aanhoudingen na horecabezoek

Nijmegen, 03-09-2006 o Zaterdagnacht zijn meerdere mannen aangehouden voor belediging van politieagenten, mishandeling en/of vernieling in Nijmegen.

Op de In de Betouwstraat zijn twee Nijmegenaren aangehouden. Een 36-jarige man beledigde een politieagent toen deze een ruzie bij een horecagelegenheid in deze straat wilde sussen. Een 21-jarige man is aangehouden voor het slaan van een andere bezoeker in die horecagelegenheid. Op dit moment is onduidelijk wat de aanleiding van de ruzie is geweest. Beide mannen worden vandaag verhoord door de recherche.

Wildplasser
Een 22-jarige man uit Uden is eveneens aangehouden voor belediging. De man schold een politieagent uit, toen deze hem bekeurde op de Bisschop Hamerstraat voor wildplassen.

Ruit eruit
Een 34-jarige Nijmegenaar is aangehouden voor vernieling van een ruit op de Molenstraat vannacht. Nadat de man zich vervelend had gedragen in een horecagelegenheid was hij door portiers op straat gezet. Daar was de verdachte het niet mee eens en gooide met terrasafscheidingen. Hierdoor sneuvelde een ruit van de afscheiding. Ook hij is aangehouden. (01)