2e persbericht van zondag 3 september 2006

Eindhoven, 03-09-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Politie houdt verdachten inbraak aan

Zondagmiddag rond 13.40 uur zijn bij een bedrijf op het Meerenakkerplein een 19-jarige en een 36-jarige Eindhovenaar en een 32-jarige man uit Heerlen aangehouden. Bij de politie kwam de melding binnen dat er werd ingebroken bij het bedrijf. De agenten die ter plaatse kwamen gingen het pand binnen. De verdachten gingen er te voet vandoor. Op de binnenplaats van het bedrijf konden zij worden aangehouden. De drie zijn ingesloten voor verder onderzoek.

Helmond: Auto weg na inbraak

Tussen zondagochtend 0.30 en 9.45 uur is ingebroken bij een woning aan de Patrijsstraat. Onduidelijk is hoe men toegang tot de woning heeft gekregen. De buit bestond onder andere uit een dvd-speler, een spelcomputer, een videocamera, een fototoestel, een kinderwagen en een sleutelbos. Met de sleutelbos werd een auto weggenomen. Het gaat om een rode Opel Vectra met het kenteken YJ-49-KT.

Helmond: Inbraak in woning

Bij een woning aan de Molenstraat is ingebroken tussen zaterdag 19.00 en zondag 10.30 uur. De achterdeur werd geforceerd. Uit de woning verdwenen tientallen cds, diverse sieraden en enkele honderden euros.

Geldrop: Dekbedden weg bij inbraak

Bij een inbraak in een bedrijf aan de Nuenenseweg is zondag rond 2.30 een onbekende hoeveelheid dekbedden weggenomen. Een nooduitgang werd geforceerd en er werd een gat in een muur gemaakt om het pand binnen te komen.

Nuenen: Auto gestolen

Tussen zondag 2.00 en 14.00 uur is vanaf de Haverkamp een auto gestolen. Het gaat om een zwarte Volkswagen Golf TDI met het kenteken 91-FL-ZJ.