Politie Zeeland


---


O-3307-2006 Openbare dronkenschap, Goes
In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 00.55 uur is een 35-jarige man uit Goes, aan de Marconistraat in Goes aangehouden wegens openbare dronkenschap.
De man lag voor een supermarkt aan de Marconistraat, onder invloed van alcohol, te slapen. Hij kreeg een bekeuring van 50 euro.

O-3308-2006 Aanhoudingen wegens vernieling, Heinkenszand
In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 04.35 uur zijn een 18-jarige man uit de gemeente Borsele en een 18-jarige man uit de gemeente Goes, aan het Stengeplein in Heinkenszand aangehouden wegens vernieling.
De mannen waren verkeersborden aan het vernielen en verwijderen. Ook trapten ze tegen deuren van een pand aan genoemde straat en tegen lantaarnpalen.
Tegen het tweetal is proces-verbaal opgemaakt.

W-3309-2006 Aanhouding wegens belediging, Oost-Souburg
Zaterdagochtend rond 09.50 uur is een 43-jarige man uit Middelburg, aan de Karolingenbaan in Oost-Souburg, aangehouden wegens belediging.
De man beledigde agenten die aan de Karolingenbaan bekeuringen aan het uitschrijven waren. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

O-3310-2006 Diefstal tas, Goes
Zaterdagmiddag rond 12.20 uur is een 66-jarige vrouw uit de gemeente Goes, aan de 's-Heer Hendrikskinderendijk in Goes bestolen van haar boodschappentas.
De vrouw had haar tas in een winkelwagentje gezet. Vermoedelijk is de tas uit het wagentje weggenomen toen de vrouw spullen vanuit de wagen in haar auto zette.
In de boodschappentas zaten waardepapieren en honderden euro's.

W-3311-2006 Aanrijding in Koudekerke
Zaterdagochtend rond 11.30 uur vond er op de Middelburgsestraat in Koudekerke een aanrijding plaats tussen een personenauto en een fiets.
De 76-jarige bestuurder van de personenauto uit de gemeente Veere reed over de Middelburgsestraat komende uit de richting van Middelburg.
Op de kruising met de Badhuisstraat sloeg de automobilist linksaf. Hierbij verleende hij geen voorrang aan de hem op dezelfde weg tegemoet komende 11-jarige fietser uit de gemeente Veere.
De fietser is met hoofd- en beenletsel, voor onderzoek, per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.

W-3312-2006 Vernieling ruit, Middelburg
Tussen vrijdagavond 18.00 uur en zaterdagochtend 07.30 uur is de voordeurruit van een pand aan de Johan van Reigersbergstraat in Middelburg vernield.
Het totale schadebedrag is onbekend.


---- --