PROGRAMMA PODIUMGROEP HARDENBERG WK 36

Ingezonden persbericht

Hardenberg, 3 september 2006

'FLIRTEN' THEMA IN PODIUM PARTYPALACE

Hardenberg-, Zaterdag (09-09) organiseert Podium Hardenberg vanaf 19.00 uur voor de tweede keer de Teenage Megaflirtparty met de gekste surprises en maffe professionele acts. Was je er de eerste keer bij? Nou, deze gaat nóg gekker en leuker worden! Flirten met een knipoog maar met 100% zekerheid op weer een spannende Podiumparty! Om 23.00 uur wordt de teenageparty gevolgd door een 'volwassen' Mega Flirtparty waar de spetters vanaf vliegen. Volop feest met de beste jocks, super lichtshow en natuurlijk de allergrootste surprises en flirthits van vandaag. Flirtparty in Podium is echt van de ene in de andere verrassing vallen.

En zaterdagnacht vanaf 03.00 uur beleef je in de Theaterzaal van Podium Partypalace na afloop van de Mega Flirtparty weer een waanzinnig lange partynight met "THE ULTIMATE PARTYMIX" tot 06.00 uur. Alles is vol in bedrijf, er zijn alleen maar vrienden en natuurlijk draait de DJ de lekkerste en gezelligste partymix. En dat doen we tot 06.00 uur! Het is even doorbijten maar dan heb je ook de avond (nacht) van je leven.

Dance Department
In club Dance Department in het Podiumcomplex start om 22.00 uur de THE INTERACTIVE PARTY waar je per GSM mede de muziek kunt bepalen. Vanaf 03.00 uur is het in dezelfde club tijd voor een nieuwe editie van het feest 'POMPUP DE BASS' met de beste hardstyle, jump en hardtrancemusic.

Muziekcafé De Troubadour

Op donderdag is Muziekcafé De Troubadour tot 01.00 uur open, op vrijdag tot 02.00 en op zaterdag ook tot 02.00 uur. Zaterdagavond zijn we vanaf 21.00 uur open en is het feest in de tent met de allerbeste partydeejays van NO Nederland en dat wil zeggen dat je je wekelijks kunt opmaken voor een heerlijke zaterdagavond met de leukste muziek en honderden vrienden en bekenden.

Den Herdenbergher

Zaterdagavond is het in Grand Café Den Herdenbergher -standaard zeven dagen en avonden per week open- weer tijd voor 'Swingcafé' en dat is de naam van de vrolijke stapavond voor de oudere jongere (vanaf 23 jaar) tussen 22.00 en 02.30 uur met deejay Rolf Tempelman. Gezellige mensen en de mooiste muziek in het leukste café van Hardenberg. Actuele partyinformatie lees je elke dag op www.PodiumGroep.nl.

-----------------------

Einde Persbericht