Een post in het kabinet hoort niet over de heg te worden aangeboden.


Het betoog van R. Rustema in NRC van 29-8 en Nrc-next van 30-8 en op de Spreeksteen, op 3 september

Amsterdam-Oosterpark, 20060829 -- Het controleren van de macht van bestuurders is moeilijk door de partijbanden tussen volksvertegenwoordigers en ministersploeg. Het is niet ingewikkeld dit te veranderen, vindt R. Rustema. (Bron: NRC-Next van 30-08-2006)

Op uitnodiging van Spreeksteen in het Oosterpark:
Aanstaande zondag 3 september zal ReindeR Rustema zijn opiniestuk uit NRC Handelsblad van dinsdag 29 augustus en uit NRC-Next van 30 augustus op de Speakers corner toelichten en kritiek pareren. Trouwe Spreeksteen-bezoekers hebben maanden geleden de primeur van dit betoog gekregen toen hij het op de Spreeksteen testte. Mede dankzij de Spreeksteen is dit artikel tot stand gekomen! Het is terug te lezen op de website van NRC Handelsblad en op reinder.rustema.nl/gepubliceerd/nrc29aug06.html

Ook hebben we N. Dubbelboer op de Spreeksteen uitgenodigd, in de tweede kamer voor de PvdA, die vandaag zijn tegenargumenten naast die van R. Rustema plaatste in NRC-Next: "Plan van Reinder Rustema vergroot wezenlijk probleem van de Nederlandse democratie" (bron: NRC-Next 30-08-2006)

Al uitgenodigd was John Goring van de Amsterdamse VVD:

Het staat verder iedereen vrij, spreektijd te nemen en zich bij de Spreeksteen in dit debat te mengen!

Zondag 3 september a.s. van af 13.30 uur bij de Speakers corner in het Amsterdamse Oosterpark.





stichting spreeksteen amsterdam