Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 31 juli 2006

SANDER LANTINGA EN COEN SWIJNENBERG MAKEN NIEUW BNN-PROGRAMMA VOOR 3FM

Nieuws, bijna nieuws en vooral veel muziek. Dat zijn de ingrediënten van het nieuwe BNN middagprogramma 'De Coen en Sander Show' op 3FM. Vanaf maandag 4 september geven Sander Lantinga en Coen Swijnenberg de laatste uurtjes van de werkdag een 'happy ending' tussen 16.00 uur en 18.00 uur.

Sander en Coen zijn geen vreemden van elkaar. Elke vrijdagavond zijn zij samen te horen in Lantinga & Swijnenberg op 3FM. Die samenwerking gaan zij voorzetten in de middag. Zij volgen hiermee Wouter van der Goes op die vertrekt naar Q-Music.

Coen maakt met de start van het nieuwe programma ook meteen zijn overstap van de NPS naar BNN: "Het is op vrijdagavond altijd feest om met die chaoot van een Lantinga te werken en dat feestje gaan we nu elke werkdag in de middag vieren. Ik ben bij 3FM begonnen met één uur per week midden in de nacht, en nu ga we samen voor BNN de middagshow presenteren; de dromen blijven maar uitkomen!"

Ook Sander is een gelukkig man: "Ik werk voor de leukste omroep, bij de leukste zender, op het mooiste tijdstip."

Beide DJ's komen uit de eigen opleiding van 3FM. Coen is in de loop van 2002 begonnen bij 3FM. Eerst een tijdje in de nacht, maar sinds 1 maart 2004 is hij op werkdagen tussen 18.00 en 20.00 uur het vaste geluid op 3FM. Sander maakte vorig jaar zijn overstap naar BNN. Hij was daarvoor elke werkdag te horen in de avond van 3FM. Bij BNN is hij komend televisieseizoen te zien in het programma Try Before You Die.

Meer informatie: BNN Communicatie
Marion van Dam, tel: 035-6555333, e-mail: marion.van.dam@bnn.nl