Gemeente Bussum

Groot onderhoud A1
werkzaamheden.bmp

Rijkswaterstaat voert vanaf 4 september 2006 verschillende werkzaamheden uit aan de A 1 vanaf het knooppunt Diemen tot aan het knooppunt Eemnes.

In het kader van "Groot onderhoud aan de weg 2006/2007" voert Rijkswaterstaat vanaf 4 september 2006 tot en met december 2007 verschillende werkzaamheden uit aan de A 1 vanaf het knooppunt Diemen tot aan het knooppunt Eemnes.

Deze werkzaamheden zijn nodig om de veiligheid en doorstroming op de A1 te verbeteren.

Het groot onderhoud bestaat uit de volgende werkzaamheden
* van maandag 4 september tot en met woensdag 8 november.asfalteringswerkzaamheden tussen Muiderberg en Bussum (afrit 7) in beide richtingen. Rijkswaterstaat vervangt ook de vangrail en voert onderhoudswerkzaamheden uit aan viaducten. Om hinder zoveel mogelijk te vermijden blijven overdag versmalde en deels verlegde rijstroken beschikbaar. 's avonds en 's nachts kan het verkeer te maken krijgen met minder rijstroken per rijrichting.
Tijdens deze periode zijn er korte afsluitingen van de toe- en afritten Naarden-West (afrit 5) en Gooimeer/Naarden-Vesting (afrit 6).
Toerit 6 vanaf de IJsselmeerweg naar de A1, richting Amsterdam, is afgesloten van 21 september tot en met 5 oktober. Afrit 6 (Gooimeer/Naarden-Vesting vanuit Amsterdam is gesloten van 26 oktober tot en met 8 november. Het verkeer wordt omgeleid via Naarden-West.

* versterken en onderhoudswerkzaamheden aan de Muiderbrug over het A'dam Rijnkanaal bij Diemen
vervangen van de beweegbare delen van de Vechtbrug
* verbreden viaduct in het knooppunt Muiderberg (A1/A6)
* aanleggen vluchtstrook op viaduct Crailo
* aanpassen viaduct Hilversumse weg

Tijdens de werkzaamheden zal Rijkswaterstaat er alles aan doen om de overlast voor weggebruikers zo beperkt mogelijk te houden. Dit gebeurt o.a. door middel van omleidingen.

Meer informatie

Actuele informatie vindt u op www.vananaarbeter.nl. Let ook op de advertenties in kranten en huis-aan-hius bladen en op de gele borden langs de weg. Bij de tankstations liggen folders met daarin een overzicht en planning van de verschillende werkzaamheden. U kunt ook bellen met de landelijke informatielijn 0800-8002 (gratis).