Ingezonden persbericht


Vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld

Persbericht

16 augustus 2006

Presentator 'De verandering' legt
uit wat 'Leven door de Geest' is

Bekend tv-presentator Feike ter Velde van het EO-programma De Verandering geeft van maandag 4 tot donderdag 7 september bijbelstudie op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. Hij gaat uitleg geven over het thema 'Leven door de Geest'.

Feike ter Velde, naast presentator ook hoofdredacteur van het tijdschrift Het Zoeklicht en in de christelijke wereld geliefd is als bijbelleraar en schrijver, wil in die week 36 onder anderen antwoord geven op de vraag hoe dat 'leven door de Geest' moet. In de Bijbel staat de opdracht: 'Wordt vervuld met de Geest'. Hoe moet iemand aan dat gebod voldoen? Kunnen mensen dat wel? Dat lijkt helemaal lastig als je nagaat dat deze Geest de Geest van God is. Feike ter Velde wil met de Bijbel in de hand deze vragen gaan beantwoorden.

Iedereen is van harte welkom op de bijbelstudies van Feike ter Velde. GeĂŻnteresseerden kunnen een avond komen, maar natuurlijk geeft het meer verdieping om alle studies te volgen. Ter Velde zal op De Betteld spreken op maandag 4 september om 20.00 uur, dinsdag 5 september om 10.00 en 20.00 uur en donderdag 7 september om 20.00 uur. De bijeenkomsten worden bekostigd met een collecte. Meer informatie over andere activiteiten die De Betteld in deze week houdt kunnen mensen vinden op www.betteld.nl. Einde persbericht