Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

De Algemene Bezwarencommissie vergadert op 4 september

Op 4 september om 19.30 uur vergadert de Algemene Bezwarencommissie in de raadzaal van de deelgemeente aan de Groene tuin 317.

Agenda

19.30 uur: hoorzitting naar aanleiding van het bezwaarschrift van Zondag Bouwadvies tegen het besluit van het Dagelijks Bestuur van de deelgemeente IJsselmonde d.d. 9 februari 2006, waarbij de heer Vlot is aangeschreven om te voldoen aan de eisen van de verleende bouwvergunning d.d. 18 augustus 2005 ten behoeve van het pand aan de Bovenstraat 38;

19.50 uur: hoorzitting naar aanleiding van het bezwaarschrift van Stibbe Advocaten en Notarissen namens Ahold B.V. tegen het besluit van het dagelijks bestuur van de deelgemeente IJsselmonde d.d. 27 december 2005, waarbij nadere eisen zijn gesteld op grond van artikel 8.42 van de Wet milieubeheer met betrekking tot het filiaal aan de Keizerswaard 33.

20.10 uur: hoorzitting naar aanleiding van de bezwaarschriften van familie Kokje, J. Schurer, T.J.J. Tuinhof-de Moed en H. Tuinhof de Moed-Blok, de heer en mevrouw V.d. Meer, T. de Jong, A.P. de Jong, D. de Jong en L. de Jong en l. Schurer-de Jong tegen het besluit van het Dagelijks Bestuur van de deelgemeente IJsselmonde d.d. 15 februari 2005, waarbij de Jacob Vrijstraat ter plaatse van de aansluiting met de Kooiwalweg is afgesloten voor motorvoertuigen.

Ten aanzien van agendapunt 2 heeft de voorzitter van de Algemene Bezwarencommissie besloten toepassing te geven aan art. 7:18 lid 6 van de Algemene wet bestuursrecht. Deze beslissing houdt in dat het dossier van dit agendapunt niet ter inzage wordt gelegd.

De dossiers van de agendapunten 1 en 3 liggen vanaf één week vóór de zitting ter inzage bij de informatiebalie van de deelgemeentesecretarie aan de Groene tuin 317.of mondeling, hun zienswijze naar voren brengen.