Nieuwe autoverzekering van Centraal Beheer Achmea

Lensink van berkel comm.

Persbericht

Extra gemak voor autobezitters
Nieuwe autoverzekering van Centraal Beheer Achmea

Apeldoorn, 29 augustus 2006 Op 4 september introduceert Centraal Beheer Achmea de BeterBewust Autoverzekering. Een unieke verzekering waarbij het gemak voor de automobilist voorop staat. Bovendien draagt de Beterbewust Autoverzekering bij aan een beter milieu. Centraal Beheer Achmea komt als eerste met een dergelijke verzekering die beschikbaar is voor alle particuliere autorijders.

Met de BeterBewust Autoverzekering kan de verzekerde rekenen op een vakkundig herstel van de schade door een geselecteerd schadeherstelbedrijf. Het schadeherstelbedrijf werkt op een kosten- en milieubesparende wijze. Elke schade wordt waar mogelijk gerepareerd met gebruikte, originele onderdelen van hoogwaardige kwaliteit, wat zijn voordelen heeft voor het milieu. Dit voordeel is ook doorvertaald naar een nieuwe en zeer voordelige premie. Bovendien neemt Centraal Beheer Achmea in geval van schade alle rompslomp uit handen. Zij zorgt ervoor dat de auto bij het dichtstbijzijnde geselecteerde herstelbedrijf terecht komt en alles verder in orde gemaakt wordt, inclusief de betaling. Tijdens de reparatie blijft de verzekerde mobiel. Door middel van een vervangende auto, maar er kan ook gekozen worden voor andere soorten van vervoer.

We zien steeds vaker dat de verzekerde graag alles geregeld wil hebben en zich het liefst geen zorgen wil maken of alles wel goed gaat. Uit ervaring weten wij dat wij de consument met deze nieuwe verzekering tegemoet komen., aldus Felix Tenniglo, directeur Centraal Beheer Achmea.

Over Centraal Beheer Achmea
Centraal Beheer Achmea verzorgt onder andere pensioen-, levens- en schadeverzekeringen en levert financiële diensten aan particulieren.