Gemeente Etten-Leur

Commissie RO op 4 september

Hier vindt u de agenda van deze commissievergadering. De uitgebreide versie is geplaatst bij Bestuur & beleid.

Commissievergadering Ruimtelijke Ontwikkeling op 4 september

De voorzitter van de commissie Ruimtelijke Ontwikkeling maakt bekend dat er op maandag 4 september aanstaande 's avonds om 19.00 uur in de raadzaal een openbare commissievergadering wordt gehouden. Tijdens deze vergadering komen de volgende onderwerpen aan de orde:
* Het formuleren van een advies aan de gemeenteraad over het voorstel betreffende de beleidsnotitie "Het Hooghuis".
* Het formuleren van een advies aan de gemeenteraad over het voorstel tot vaststellen van de kaders voor aanleg parkeerterrein en groenstrook aan westzijde Hogeweg (TC Etten) en het delegeren van verdere besluitvorming aan het college.
* Het formuleren van een advies aan de gemeenteraad over de behandeling van bezwaarschriften tegen voorbereidingsbesluit locatie De Groene Wig en heroverweging omvang locatie De Groene Wig.

* Het formuleren van een advies aan de gemeenteraad over de kaderstelling herontwikkeling buurtcentrum Trompetlaan en in samenhang daarmee vaststelling voorbereidingsbesluit en delegatie bevoegdheid ex. artikel 19 lid 1 Wet Ruimtelijke Ordening (WRO).
* Het formuleren van een advies aan de gemeenteraad over het vaststellen van het masterplan "Visie op wijkontwikkeling".
* Het formuleren van een advies aan de gemeenteraad over de eerste herziening bestemmingsplan Buitengebied (huisvesting seizoenarbeiders en inhoudsmaat burgerwoningen).
* Het formuleren van een advies aan de gemeenteraad over het voorstel naar aanleiding van verzoek om bebouwingsmogelijkheden hoek Moerdijkse Postbaan/Teerlingstraat.

* Het formuleren van een advies aan de gemeenteraad over het verzoek om planschadevergoeding Lage Donk 45.

* Het formuleren van een advies aan de gemeenteraad over het verzoek om planschadevergoeding Heul 83.

* Het formuleren van een advies aan de gemeenteraad over het voorstel vaststelling tweede herziening bestemmingsplan Achter de Molen 2 (scouting Paulus).

* Het formuleren van een advies aan de gemeenteraad over nadere besluitvorming over invulling westelijk deel van het Trivium.
* Behandeling reactie van college op initiatiefvoorstel D66 inzake huisvesting van mantelzorgers.

Indien u gebruik wilt maken van het spreekrecht aangaande de geagendeerde onderwerpen, dan dient u voor 4 september 2006, 12.00 uur contact op te nemen met de raadsgriffier, de heer W.C.M. Voeten, tel. (076) 5024434 of e-mailadres Wim.Voeten@Etten-Leur.nl. U dient de volgende gegevens te melden: naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en het agendapunt waarop u wilt inspreken. De agenda inclusief voorstellen en conceptbesluiten kan door alle belangstellenden vanaf maandag 28 augustus worden ingezien bij de openbare bibliotheek Etten-Leur, Anna van Berchemlaan 4 en in het informatiecentrum in het stadskantoor, Roosendaalseweg 4.

De volledige agenda van de commissievergadering is beschikbaar op de Bestuur & beleid >
Ruimtelijke Ontwikkeling > 2006 > 4 september

Week in...week uit
Er is 1 vacature
Aanbesteding WMO
Prijsvraag+kleurplaat

Stadskantoor

Roosendaalseweg 4
4875 AA Etten-Leur
Tel: 076 - 502 40 00
Fax: 076 - 503 38 80

info@etten-leur.nl