Gemeente Roermond

Werk in uitvoering

Onderstaand vindt u een overzicht van wegwerkzaamheden in en rond de gemeente Roermond.

Start tweede borstelronde op 4 september a.s.

· De gemeente onderhoudt trottoirs, wegen en paden in Roermond. Het bestrijden van het onkruid op deze verhardingen hoort daar ook bij. De gemeente Roermond vindt het belangrijk het milieu daarbij zo min mogelijk te belasten. Om deze reden wordt het onkruid al enkele jaren op een milieuvriendelijke wijze bestreden.


---

Aansluiting Ambachtsingel aan Sint Wirosingel

· In verband met wegwerkzaamheden aan de Koninginnelaan en St. Wirosingel het noodzake-lijk is in de periode van half augustus tot eind december 2006 de westelijke aansluiting van de Ambachtsingel aan de Sint Wirosingel af te sluiten voor alle verkeer. Tevens de fietspaden tussen de Ambachtsingel, oostelijke aansluiting, en de Koninginnelaan en de Koninginnelaan noordzijde, tussen de Sint Wirosingel en de Donderbergweg. Langs deze werkzaamheden zal de snelheid teruggebracht worden naar 30 km per uur.
---

Sint Wirosingel/N280

· In verband met de aanleg van het kunstwerk 28a (Sint Wirosingel/N280) wordt een tijdelijke uitwegvergunning afgegeven aan Combinatie Bam Infra, ± 60 meter ten zuiden van de aan-sluiting N280 op de Sint Wirosingel vanaf 8 augustus 2006 tot uiterlijk 5 december 2006.

---

Hilraederweg en Laatweg

· In verband met de aanleg van de RW 73 worden de Hilraederweg en Laatweg afgesloten voor alle verkeer. Na de tijdelijke maatregelen blijft de situatie gehandhaafd doch de bebording zal aangepast worden. Fietsverbinding Boukoul-Roermond v.v. wordt via de Schaarbroekerweg in stand gehouden.
---

Werkzaamheden Maaswerken

· Tijdens het verhogen van de kades aan de Maasboulevard worden er ter plaatse enkele verkeersmaatregelen genomen.


---

Gepland groot onderhoud wijk Leeuwen

· De gemeente Roermond is momenteel bezig met de voorbereiding van het groot onderhoud Leeuwen. De uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden staan gepland in het najaar van 2006 en in 2007.

---

Publicatiedatum: 23.09.2003 Bijgewerkt: 25.08.2005