Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

19e Sociëteit Dordtselaan: 4 september

Voor de 19e (!) keer vindt er een Sociëteit Dordtselaan plaats, op maandag 4 september, tussen 17.00 en 20.00 uur, in Taberna La Cazuela, aan de Dordtselaan 75c

Doel
De sociëteit heeft niet alleen tot doel bewoners, ondernemers en andere betrokkenen met elkaar kennis te laten maken, maar ook om hen te informeren over de ontwikkelingen op de laan.

Rondje Dordtselaan
Al vanouds is er het rondje Dordtselaan, over de stand van zaken op het gebied van schoon, heel en veilig. Gerard Spierings, de nieuwe stadsmarinier, komt vertellen wat hij de komende periode voor de bewoners gaat doen.

Verkoop woningen
De verkoop van de woningen op de locatie Heienoord/hoek Dordtselaan staat ook op de agenda. Martijn Waalboer van het vastgoedbedrijf AM geeft hierover opening van zaken. Op het programma verder een terugblik op het Nelson Mandela Festival, portiekafsluitingen en een kleurrijk burgerinitiatief.

After-Summer spel
Ten slotte doen de aanwezigen mee aan het spel After-Summer Dordtselaan, waarmee mooie prijzen te verdienen zijn. Meedoen is alleen toegestaan als u een souvenir, ansichtkaart of vakantiefoto kan laten zien! Een ieder uit de buurt is van harte welkom. La Cazuela zorgt wederom voor een heerlijke maaltijd. Dit keer: pittig gekruide nasi, kip saté, kroeproek en nog veel meer.

Informatie
Voor meer informatie over Sociëteit Dordtselaan kunt u bellen met één van deze vier personen van het Projectbureau Tarwewijk: Arend Koster, Jan Maas, Sibel Kilinc en Trudy de Bruin. Het telefoonnummer is: (010) 485 16 81.