Ingezonden persbericht


Persbericht

Hilversum, 31 augustus 2006

BNN-ER EDDY ZOEY HELE WEEK OP 3FM
Start De Coen en Sander Show uitgesteld

Eddy Zoëy is van maandag 4 september tot en met vrijdag 8 september elke werkdag op 3FM te horen. Van 16.00 uur tot 19.00 uur (op vrijdag tot 18.00 uur) presenteert hij voor de gelegenheid een doordeweekse reeks van zijn weekendprogramma ZoëyZo.

Oorspronkelijk zouden Sander Lantinga en Coen Swijnenberg op maandag 4 september starten met hun spiksplinternieuwe radioshow. Maar omdat Coen op het punt staat vader te worden, is de start een week uitgesteld tot 11 september. Vanaf die datum presenteren de twee dagelijks van 16.00 uur tot 19.00 uur (vrijdag tot 18.00 uur) De Coen en Sander Show voor BNN op 3FM.

Eddy stort zich volgende week in ZoëyZo vol overgave in de strijd om het meest succesvolle ijsprogramma. Dancing on ice en Sterren dansen op het ijs doen het goed op TV. Eddy probeert dit succes te verbrijzelen met zijn eigen versie: Sterren op het ijs .

Vrijdag 8 september strijdt een aantal sterren in stevig ondergoed om de Sterren op het ijs-award . Vanaf maandag gaat Eddy op zoek naar deelnemende sterren, spelregels, ijs en een scheidsrechter.

Verder scheurt de ZoëyZo-presentator natuurlijk dagelijks met zijn gitaar door een hit en brengt hij een van zijn luisteraars een serenade. Naast de doordeweekse uitzendingen van ZoëyZo is het programma uiteraard ook in het weekend te beluisteren tussen 12.00 uur en 15.00 uur.

Meer informatie: BNN Communicatie
Marion van Dam, tel: 035-6555333, e-mail: marion.van.dam