Gemeente Berkel en Rodenrijs


Start herinrichting Dorp Zuid
Dorp Zuid In opdracht van de gemeente begint aannemingsbedrijf Th. A. van der Pool uit Gouda maandag 4 september met de herinrichting van Dorp Zuid. Gestart wordt met de werkzaamheden in de Johan van Oldenbarneveltlaan ter hoogte van de kruising met de Raadhuislaan. Na de Van Oldenbarneveltlaan worden de Van der Hoevenlaan, Willem Alexanderlaan, Raadhuislaan en Laan van Romen gedaan. Volgens planning zal het complete werk medio februari 2007 gereed moeten zijn.

Tijdens de werkzaamheden is het niet mogelijk auto's te parkeren op het werkvak. Uiteraard wordt wel de toegankelijkheid tot de woningen voor voetgangers middels loopschotten gewaarborgd.

Ook wordt de bewoners verzocht worden hun huishoudelijk afval buiten de werkvakken aan te bieden. Bewoners ontvangen kort voordat de werkzaamheden bij hen voor de deur aanvangen bericht van de aannemer.

De werkzaamheden zullen enige overlast en ongemak tot gevolg hebben, wij vragen daarvoor uw begrip en medewerking. Heeft u nog vragen over de uitvoering dan kunt u contact opnemen met de toezichthouder van dit werk, de heer R. Abma, telefoon 06-427 020 11. Indien u algemene vragen heeft over het project, kunt u contact opnemen met de heer M. Soeteman, telefoon 010-5140 786.

Overzicht Dorp Zuid (pdf)
Principeprofielen Dorp Zuid (jpg)

Dorp Zuid

Laatste wijziging website: 01 september 2006
Copyright © 2003-2006 Gemeente Berkel en Rodenrijs