Talpa Nederland


Entertainment live maandag 4 september van start
Iedere werkdag om 18.00 uur het laatste shownieuws als eerste bij Talpa

Aanstaande maandag 4 september begint de showbizzrubriek Entertainment Live aan zijn tweede seizoen bij Talpa. Iedere werkdag om 18.00 uur brengen Evert Santegoeds, Anouk Smulders, Sjimmy Bruijninckx en het nieuwe gezicht Oren Schrijver het laatste shownieuws als eerste.

Anouk Smulders en Sjimmy Bruijninckx wisselen elkaar af als presentatrice van het programma waar Evert Santegoeds dagelijks de deskundige is. In een 'vrije rol' zal Oren Schrijver de vragen van de kijker thuis stellen en zijn verbazing, verwondering of afschuw over de nieuwsfeiten niet onder stoelen of banken steken. Met als resultaat een frisse, actuele up-tempo mix van interviews en soundbites, party's en premières, reportages en allerlaatste showbizz berichten.

Entertainment Live, vanaf 4 september iedere werkdag om 18.00 uur het laatste shownieuws als eerste bij Talpa

Talpa TV maakt deel uit van Talpa Media Holding. De meest in het oog springende onderdelen van het bedrijf zijn het televisiestation Talpa en de Nederlandse radiodivisie Talpa Radio met Radio 538, Radio 10 Gold, Juize.FM en het platform Radio Digitaal. Daarnaast zijn binnen Talpa Media afzonderlijke divisies opgezet voor muziek en voor de ontwikkeling van content, onder meer voor televisie. Talpa Producties en Talpa Digital zijn de twee jongste bedrijfsonderdelen. Talpa Producties maakt verschillende programma's die voor de eigen tv-zender zijn ontwikkeld. Talpa Digital werkt aan nieuwe internet- en mobiele platformen naast radio en TV. Tevens ontwikkelt Talpa Digital crossmediale formats en worden bestaande formats met nieuwe toepassingen verrijkt.



Talpa Nederland