Ontvang een virtuele kus van Daphne Bunskoek

Onemen

Persbericht oneMen - 30 augustus 2006

Ontvang een virtuele kus van Daphne Bunskoek

Vanaf 30 augustus is het mogelijk om op www.onemencards.com een virtuele kus te versturen naar iedereen die je lief hebt. Het enige dat je nodig hebt is een webcam. Daphne Bunskoek geeft het startschot.

Daphne Bunskoek: 'Een kus staat symbool voor een positieve gift aan de wereld. Mijn kus is verstuurd naar alle donateurs van oneMen. Want ook zij maken het verschil.'

De goede doelen organisatie oneMen heeft deze actie opgestart, omdat zij geloven dat iedereen een verschil kan maken. Dat het mogelijk is een kettingreactie teweeg te brengen als gevolg van de inspanning van één individu. Als resultaat van één kus. Met het versturen van de e-kus maak je, net als Daphne, de wereld zoenend bewust dat iedereen de wereld een beetje kan verbeteren.

Degene die de meeste kussen verstuurt, maakt kans op een gratis fotoshoot met zijn/haar grootste liefde, afgedrukt op een levensgroot canvasdoek (1x2m). De foto wordt gemaakt door celebrity fotograaf Arjan Kleton - die onder andere Robbie Williams voor de camera heeft gehad - en afgedrukt door Yorart.nl.

oneMen steunt kleinschalige ontwikkelingsprojecten. Zij helpt pioniers in Afrika, Azië en Latijns-Amerika met concrete middelen op het gebied van vervoer en communicatie. Deze mannen en vrouwen zijn vaak in hun eentje de drijvende kracht achter kleinschalige projecten. Ze zetten zich in op allerlei terreinen, zoals persvrijheid, aids-bestrijding, gezondheidszorg, mensenrechten of opvang van straatkinderen. Meer informatie: www.onemen.org