AutoRai

Hyundai lanceert Getz Cross

(9/4/2006)
Hyundai heeft met de Getz Cross een nieuwe blikvanger in huis. Dit model onderscheidt zich van de razend populaire Hyundai Getz door een nóg sportiever en stoerder uiterlijk. Als basis voor de Getz Cross dient de 1.4i DynamicVersion 5-deurs met een vermogen van bijna 100 pk. De prijs bedraagt 16.895 euro.
De Hyundai Getz Cross is een echte aandachtstrekker. Er zijn ondermeer 16â lichtmetalen velgen gemonteerd. De auto is voorzien van een robuuste grille. De Cross heeft speciale brede bumpers en beschermlijsten. De skidplates geven de Getz Cross een nog stoerder aanzien. Daarnaast is heeft de Cross lichtmetalen dakrails en natuurlijk heeft deze speciale uitvoering een Cross mattenset.

Door dit speciale pakket biedt de Hyundai Getz een nog spectaculairdere aanblik. En dat terwijl de Hyundai Getz 1.4i DynamicVersion toch al een bijzonder prettige verschijning is om te zien. Standaard is de Hyundai Getz 1.4i DynamicVersion ook al zeer rijk uitgerust. Het model heeft onder meer airconditioning, ABS met EBD, stuurbekrachtiging, elektrische ramen voor, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, een compleet pakket airbags, mistlampen vóór en in carrosseriekleur uitgevoerde buitenspiegels en deurgrepen.

De Getz Cross biedt veel meer en is vooral bedoeld voor echte liefhebbers. De sterke 1.4i benzinemotor levert 97 pk/71 kW bij 6.000 tpm. Het koppel bedraagt 125 Nm bij 3.200 tpm. De voorwiel aangedreven Getz is gekoppeld aan een handgeschakelde 5-versnellingen transmissie.

De Hyundai Getz Cross 1.4i 5-deurs wordt aangeboden voor een prijs van ⬠16.895,-. Dat betekent een voordeel van liefst ⬠1.530,- voor wie de Getz Cross koopt voor 30 oktober 2006 inclusief Dell Laptop. Er is al een Hyundai Getz vanaf ⬠9.995,-

BedrijfsautoRAI.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster