Mazars benoemt per 1 september 2006 drie nieuwe partners

Mazars

PERSBERICHT

Mazars benoemt per 1 september 2006 drie nieuwe partners

Mark Lucas Luijckx, Jaap Rauw en Remco Schoonderwoerd zijn per 1 september benoemd tot partner-aandeelhouder van Mazars Paardekooper Hoffman N.V. Lucas Luijckx en Schoonderwoerd zijn beide werkzaam op de Mazars-vestiging Rotterdam, respectievelijk als fiscalist en registeraccountant. Rauw is werkzaam op de Mazars-vestiging Utrecht. De Bestuursraad van Mazars is verheugd met de benoemingen en ziet Lucas Luijckx, Rauw en Schoonderwoerd als waardevolle aanvulling op het bestaande partner-aandeelhouders-team.

Over Mark Lucas Luijckx (1972)
In 1996 afgestudeerd aan de Universiteit van Leiden, studies Nederlands Recht en Fiscaal Recht. In 1997 gestart als assistent-belastingadviseur in de Estate Planningspraktijk van Mazars Rotterdam (destijds Paardekooper & Hoffman).

Over Jaap Rauw (1970)
In 1997 afgestudeerd als registeraccountant. In 1988 gestart als assistent-accountant bij Mazars (destijds Paardekooper & Hoffman) na het behalen van zijn VWO-diploma.

Over Remco Schoonderwoerd (1972)
In 1999 afgestudeerd als registeraccountant. In 1996 gestart als gevorderd assistent-accountant bij Mazars (destijds Paardekooper & Hoffman) na enkele jaren elders te hebben gewerkt.

Over Mazars
Mazars behoort tot de top zes accountantskantoren in Nederland. De organisatie is voortgekomen uit de fusie tussen Paardekooper & Hoffman en het Europese Mazars. De koppeling van een daadkrachtig en breed opererende nationale organisatie aan een internationaal netwerk, maakt van Mazars een markante speler. Mazars onderscheidt zich in de markt door een actieve en inventieve opstelling en een brede dienstverlening zonder daarbij in te boeten aan persoonlijke aandacht voor cliënten en relaties. Mazars bedient cliënten in het midden- en kleinbedrijf en het middensegment, enkele beursgenoteerde ondernemingen alsmede vermogende particulieren.

NOOT VOOR DE REDACTIE,