Landstede


Prijzen mbo-Uitblinker uitgereikt

Het is inmiddels een traditie; de jaarlijkse opening van het mbo-schooljaar en de feestelijke uitreiking van de mbo-uitblinkers op
1 september in Amersfoort.

Landstede-studente Miron van Duinen werd samen met 48 andere studenten in de schijnwerpers gezet. Zij zijn door de rocs in Nederland verkozen tot beste mbo-studenten van Nederland. Marc Westenberg (op foto rechts) van het College van Bestuur van Landstede was aanwezig om haar te feliciteren.

De prijzen werden overhandigd door het nieuwe presentatieduo Froukje de Bot en Waldemar Torenstra van het tv-programma UR.TV In dat programma krijgen mbo-studenten uitdagende opdrachten van bekende Nederlanders uit hun vakgebied.

In juni werd Miron van Duinen al gekozen tot Landstede Uitblinker 2005-2006. Creatief, kunstzinnig en goed doordacht. Die kwaliteiten liet vierdejaars studente Miron van Duinen in al haar werk voor de opleiding SPW niveau 4 zien.

Omdat ze daarbij een enorme inzet toonde en ook bijzondere sociale vaardigheden, heeft Landstede haar verkozen tot De Uitblinker 2006.

De deskundigheid van Miron als activiteitenbegeleidster bleek tijdens haar laatste stage bij het activiteitencentrum van Bloemensteijn in Hattem, een instelling voor mensen met een meervoudige handicap.

Super, vindt Miron op de titel Uitblinker 2006. Het is heel mooie afsluiting van de studie die ik altijd met veel plezier heb gedaan. Een blijk van waardering die me motiveert om verder te gaan.

De opleiding heeft haar de mogelijkheid geboden om te ontdekken wat ze kan en wil. Ik ga een hbo-studie Pedagogiek volgen om me verder te professionaliseren. En als Uitblinker maak je dan een leuke start.

Meer over SPW4