LogicaCMG



Persbericht

Logicacmg verwelkomt in september ruim 300 nieuwe medewerkers

Amstelveen, 4 september 2006

Op 1 september jl. zijn bij LogicaCMG Nederland ruim 300 nieuwe medewerkers gestart. De nieuwe collega's komen in dienst bij een van de zes divisies die LogicaCMG in Nederland telt. Ze worden ingezet op ICT-projecten die voor klanten worden uitgevoerd.

De nieuwe LogicaCMG-ers worden vandaag verwelkomd op de Basic Training Course (BTC) op het hoofdkantoor in Amstelveen door Paul Schuyt, Chief Executive van LogicaCMG Nederland. Tijdens de BTC maken nieuwkomers in één dag kennis met het bedrijf. Onderdeel van deze introductiedag is de 'Business Game'. Joiners worden gedurende de 'Business Game' gevraagd om een Request for Information van een fictieve potentiële klant te beantwoorden. Hierdoor komen zij in aanraking met de meeste facetten van het bedrijf LogicaCMG.

Paul Schuyt, Chief Executive van LogicaCMG Nederland: "Ik ben zeer verheugd dat ik vandaag zo'n groot aantal nieuwe collega's mag verwelkomen bij LogicaCMG. Dat wij in korte tijd zoveel mensen kunnen aannemen vraagt een efficiënte en besluitvaardige manier van werven. Maandelijks verwerken onze recruiters ongeveer 1000 CV's. De sollicitatiegesprekken ronden wij op één dag af. De sollicitant hoort direct of hij is aangenomen en loopt met een aanbieding bij ons de deur uit. Dat is uniek binnen de branche."

LogicaCMG telt in Nederland ongeveer 6000 medewerkers. Er zijn momenteel enkele honderden vacatures.


1