Gemeente Stein


Project Revitalisering Kattekop
04-09-2006

Dinsdag 29 augustus j.l. heeft de hoorzitting plaatsgevonden over de zienswijzen die zijn ingediend tegen het ontwerp van het Bestemmingsplan Kattekop.
Het streven is er op gericht het voorstel tot (gewijzigde) vaststelling van het Bestemmingsplan Kattekop te behandelen in de Raadscommissie VROM van 24 oktober 2006 en daarna in de raadsvergadering van 9 november a.s..

Om te komen tot een optimaal draagvlak voor het bestemmingsplan, heeft het gemeentebestuur de Woningstichting Urmond verzocht om de indieners van de tegen het bestemmingsplan ingebrachte zienswijzen zo veel mogelijk tegemoet te komen door middel van aanpassingen van het plan. In de afgelopen maanden heeft de Woningstichting Urmond met dat doel overleg gevoerd met de indieners van de zienswijzen.

Voorafgaande aan de vergadering van de Raadscommissie VROM zal er nog een informatieavond over de actuele stand van de plannen van de Woningstichting Urmond worden gehouden.
U zult over de exacte datum en tijdstip van deze informatieavond worden geïnformeerd via deze gemeentepagina. Verder zullen in de buurt Kattekop huis aan huis uitnodigingen worden verspreidt.