Gemeente Voorschoten

Persberichten - Voorschotenaren uitgenodigd voor opstellen profielschets nieuwe burgemeester
Uitgebracht op: maandag 4 september 2006

Voorschoten zoekt een nieuwe burgemeester. Per 1 september is mevrouw Verver vertrokken naar Schiedam en is de heer Staatsen waarnemend burgemeester van Voorschoten. Binnenkort zal de vacature voor de burgemeester van Voorschoten worden opengesteld. Voorafgaand wordt een profielschets gemaakt waarop kandidaten worden beoordeeld. De gemeenteraad van Voorschoten wil ook de Voorschotense samenleving betrekken bij het opstellen van de profielschets.

De inwoners van Voorschoten worden uitgenodigd duidelijk te maken welke eigenschappen zij belangrijk vinden voor de nieuwe burgemeester. De reacties worden opgenomen in een verslag dat wordt aangeboden aan de gemeenteraad. De gemeenteraad maakt de profielschets voor de nieuwe burgemeester en de wensen uit de Voorschotense samenleving worden hierbij betrokken.

Reacties worden zeer op prijs gesteld. Op zaterdag 9 september kunnen inwoners tijdens het Weekend van Voorschoten hun wensen schriftelijk kenbaar maken. Ook kunnen schriftelijke reacties worden gestuurd via brief of e-mail tot en met donderdag 21 september 2006. Het adres voor een brief is; Gemeente Voorschoten, Bestuurssecretariaat / profielschets, Antwoordnummer 10018, Postcode 2250 WB Voorschoten. Het emailadres is; profielschets@voorschoten.nl


- einde bericht -