Ingezonden persbericht


goud voor k3!

Afgelopen weekend presenteerden Karen, Kristel en Kathleen in het bijzijn van 2 enthousiaste fanfamilies de nieuwe CD 'Ya Ya Yippee'. Dat de meiden nog altijd aan de top staan werd zaterdag bekrachtigd door de uitreiking van een gouden plaat voor deze 8e full CD.

Daarnaast zat er nog een verrassing voor K3 in het vat. Ze mochten een gouden filmposter ontvangen voor hun grote bioscoopsucces. Sinds de release op 19 juli 2006 bezochten in Nederland 270.000 bezoekers de bioscoopfilm K3 en het IJsprinsesje. Het totaal bioscoopbezoek in de Benelux bedraagt al meer dan 400.000.

De meisjes van K3 lieten het feestje niet ongemerkt voorbij gaan. Om de lancering van de nieuwe CD Ya Ya Yippee te vieren werd de afgelopen week in Nederland en België druk gezocht naar de allergrootste fanfamilie. Deze superfanfamilies waren uitgenodigd om te luisteren naar de nieuwe hits van K3. Ook waren zij er getuige van hoe K3 de gouden plaat en de gouden filmposter in ontvangst namen.

Ya Ya Yippee ligt vanaf vandaag in de winkel. Op de CD staan naast de zomerhit Ya Ya Yippee nog 11 nieuwe tracks waaronder het liedje Trouwen uit de film. K3 en het IJsprinsesje draait nog steeds op volle toeren in 110 bioscoopzalen in Nederland.