Ingezonden persbericht


Lindsey Armstrong nieuwe Co-President EMEA Salesforce.com

Voormalig Symantec salesmanager verantwoordelijk voor sales en samenwerkingsverbanden in Europa ~ Salesforce.com (NYSE: CRM), technologie- en marktleider op het gebied van on-demand business services, stelt Lindsey Armstrong aan als Co-President salesforce.com EMEA. In deze functie is Armstrong verantwoordelijk voor sales- en samenwerkingsverbanden voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Samen met Dr. Stephen Garnett, voorzitter en Co-President van salesforce.com EMEA, wordt Armstrong verantwoordelijk voor de EMEA-regio. Armstrong zal direct rapporteren aan Jim Steele, President Worldwide Distribution, en ze wordt lid van salesforce.com's wereldwijde managementteam.

"Salesforce.com erg blij met de komst van Lindsey Armstrong", zegt Marc Benioff, voorzitter en CEO van salesforce.com. "Lindsey is een talentvolle executive en heeft zichzelf in het verleden meer dan bewezen wat betreft de omgang met klanten in deze belangrijke regio van de wereld."

Armstrong heeft ruim 20 jaar ervaring in technologie en salesmanagement. Voor ze bij salesforce.com in dienst trad was Armstrong Senior Vice President EMEA bij Symantec (Nasdaq: SYMC), een klant van salesforce.com. Voor haar aanstelling bij Symantec was ze Senior Vice President EMEA bij Veritas, een enterprise storagebedrijf dat in 2005 is opgekocht door Symantec. Daarvoor was ze 10 jaar werkzaam bij Oracle Corporation.

"Het is spannend om deel uit te maken van salesforce.com omdat het een marktleider is in on-demand en een bedrijf met een invloedrijke rol in de markt," zegt Armstrong. "Als voormalig klant van salesforce.com weet ik dat zij vele successen hebben geboekt en innovatief zijn. Ik kijk er naar uit om samen met Stephen onderdeel te worden van een succesvol team dat ervoor zorgt dat de Business Web werkelijkheid wordt in de Europese markt."

Europa, het Midden-Oosten en Afrika zijn belangrijke groeimarkten geworden voor salesforce.com. Hier zijn bovendien de grootste salesforce.com implementaties te vinden. In het afgelopen kwartaal groeide salesforce.com EMEA met 76% naar een totaal van18 miljoen Dollar aan inkomsten. Salesforce.com's grootste klanten zoals Cisco, Symantec, Nokia, Tyco zijn allen gestart in de EMEA-regio alvorens uit te breiden naar andere regio's.

(330 woorden)

Bericht voor de redactie
Over Salesforce.com
Salesforce.com is markt- en technologieleider in on-demand zakelijke diensten. Met de Salesforce-familie aan on-demand applicaties kunnen klanten al hun sales-, support-, marketing- en partnerinformatie beheren en delen. Via AppExchange, salesforce.coms on-demand platform, kunnen klanten snel en gemakkelijk nieuwe, krachtige applicaties ontwikkelen, de Salesforce-familie customiseren en integreren om tegemoet te komen aan hun eigen behoeftes en on-demand applicaties distribueren en verkopen. Klanten kunnen ook gebruik maken van Succesforce, salesforce.coms aanbod aan training, ondersteuning, consulting en best-practices.

Vanaf juli 2006 beheert salesforce.com de klantinformatie van circa 24.800 klanten en circa 501.000 betalende abonnees, waaronder klanten als Advanced Micro Devices (AMD), America Online (AOL), Avis/Budget Rent A Car (Cendant Rental Car Group), Dow Jones Newswires, Nokia, Polycom en SunTrust. Alle nog niet aangekondigde diensten of features waar in dit of andere persberichten en openbare verklaringen aan wordt gerefereerd, zijn momenteel nog niet beschikbaar en hoeven niet op tijd of helemaal niet te worden geleverd. Klanten die onze diensten aanschaffen moeten de aankoopbeslissing maken gebaseerd op de features die momenteel aanwezig zijn. Het hoofdkantoor van salesforce.com is gevestigd in San Francisco. Daarnaast heeft salesforce.com kantoren in Europa en Azië. Het bedrijf is genoteerd aan de New York Stock Exchange met het 'ticker' symbool 'CRM'. Bezoek voor meer informatie www.salesforce.com

###

Salesforce.com is a registered trademark of, and The Business Web, AppExchange and Successforce are trademarks of, salesforce.com, Inc., San Francisco, California. Other names used may be trademarks of their respective owners.

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Maud Geerbex van LEWIS Communicatie: Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: maudg@lewispr.com Website: http://www.lewispr.com

Voor overige informatie kunt u contact opnemen met Amanda Fennell, marketing manager bij salesforce.com EMEA: Tel: +44 870 351 5472
E-mail: afennell@salesforce.com Website: http://www.salesforce.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com

PRWEEK UK - Top ten all-sector agency, 2005
The Sunday Times - Top 100 best small companies to work for, 2005 The Holmes Report - Best consultancy to work for, 2004 Financial Times - Top 20 best places to work, 2004 PRWEEK US - Fastest climbing technology agency, 2004