Deelgemeente Charlois Rotterdam

Rotterdampaswinkel verhuisd

Op 4 september is de Rotterdampaswinkel verhuisd van de Oostzeedijk naar de centrale Bibliotheek aan de Hoogstraat 110.

De bijna 100.000 Rotterdampashouders krijgen al jaren vele kortingen en kunnen gratis naar een groot aantal attracties. De Rotterdampas is onder andere verkrijgbaar bij de afdeling Burgerzaken van de deelgemeentesecretarie in de Boerhaavestraat 11 en bij de Rotterdampaswinkel die nu te vinden is in de centrale Bibliotheek aan de Hoogstraat.

Voordeel is dat de Rotterdampaswinkel en het Rotterdams Uitburo gebruik gaan maken van dezelfde ruimte. Alle informatie over het cultuuraanbod in Rotterdam is hierdoor beschikbaar op één plek. Bovendien is de winkel ook in het weekend geopend.

Rotterdampas viert deze verhuizing met drie extra aanbiedingen voor pashouders. Zo is er een korting van 50% op een jaarabonnement van Bibliotheek Rotterdam, kunnen pashouders voor 25 euro naar de musical Cats en worden appeltaarten weggegeven bij het introduceren van een nieuwe pashouder.

Voordeel voor iedereen

De Rotterdampas maakt uitgaan, cursussen en sport bereikbaar voor iedereen door de vele kortingen die gegeven worden. De prijs van de pas is 55, 10 of 5 euro en is afhankelijk van woonplaats, leeftijd, inkomen en gezinssituatie. Bij gelijktijdige aanschaf is de pas voor inwonende kinderen 5 euro of gratis.

Pashouders krijgen aan het begin van het pasjaar, dat loopt tot en met februari, een kompasboekje met jaaraanbiedingen. Daarnaast ontvangen zij ieder kwartaal het magazine met veel kortingsaanbiedingen en kunnen zij zich gratis abonneren op de digitale mailaanbieding.

Passen zijn op diverse plaatsen verkrijgbaar, onder andere bij de deelgemeentekantoren en nu dus sinds 4 september zeven dagen per week in de centrale Bibliotheek aan de Hoogstraat.